Anniken Jørgensen:

Brudd rett etter «Farmen kjendis»

Romantisk gårdsliv ble byttet ut med et privat drama for den profilerte influenseren.

AVSLØRER: Anniken hadde kjæreste under innspillingen av «Farmen kjendis». Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Blogger og influenser Anniken Jørgensen (25), kanskje aller best kjent som Annijor, har fått mye oppmerksomhet gjennom «Farmen kjendis», der hun blant annet har dannet et nært vennskap til kunstner Öde Nerdrum (25).

- Öde har blitt en kjempegod venn og én jeg håper å ha i livet mitt for alltid. Om man vokser opp og føler seg litt rar og annerledes, så er det sånn hos Öde at ingen klarte å drepe den gnisten. Han har fått lov å vokse opp og være den han er. Det er det fineste med ham - at han er hundre prosent seg selv. Og har fått lov til å være det. Han er en virkelig fin fyr, forteller Jørgensen til Se og Hør.

- En skikkelig god venn

Forholdet mellom Nerdrum og Jørgensen har bare blitt sterkere og sterkere på skjermen i vinter, og i søndagens «Farmen kjendis» reagerer den profilerte influenseren svært sterkt da kompisen ble valgt til andrekjempe av utfordrer Markus Bailey (28).

BÅND: Anniken Jørgensen og Øde Nerdrum fant tonen inne på «Farmen»-gården - et vennskap «Annijor» ønsker å ha livet ut. Video: Rød Løper/TV 2 Sumo Vis mer

Nerdrum vant til slutt tvekampen, som i dette tilfellet var en slegge-konkurranse.

- Så hva vil du si til tv-seere som tror at det akkurat nå pågår en romanse mellom dere?

- Altså, det er ingen romantikk der! Der inne blir man bare så innmari nært knyttet til hverandre, hele oppholdet defineres av folkene - hvem man har det bra med. Folkene gjør hele greia. Men nei, det er ingenting mellom meg og Öde, jeg ser på ham som en skikkelig god venn. Vi har et rart og helt unikt forhold.

Var borte fra kjæresten

I august i fjor kom nyheten om at Jørgensen hadde blitt singel, etter å ha brutt med sin daværende kjæreste. Det røpet hun selv under en spørsmålsrunde på Instagram-story.

BORTE FRA KJÆRESTEN: Anniken Jørgensen bekrefter overfor Se og Hør at hun ble singel rett etter «Farmen kjendis». Foto: Alex Iversen / TV 2
BORTE FRA KJÆRESTEN: Anniken Jørgensen bekrefter overfor Se og Hør at hun ble singel rett etter «Farmen kjendis». Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Innspillingen av «Farmen kjendis» startet i mai og varte til starten av juli.

- Vil det si at du hadde kjæreste mens du var på «Farmen kjendis»?

- Ja, jeg hadde kjæreste under «Farmen kjendis», medgir «Annijor», som ikke syntes det var veldig utfordrende å være borte av den grunn.

- Det var egentlig bare deilig, sier hun og ler, før hun blir litt mer alvorlig.

- Neida, men det var jo corona, så det var ikke sånn at jeg bekymret meg for at han festet og sånn. Men vi hadde vært sammen en stund, så det gikk fint det, altså. Det ble slutt ganske kort tid etterpå, sier 25-åringen, som fortsatt er singel.

- Umulig å møte noen

Det å være singel - det har hun også få problemer med.

- Det er helt umulig å møte noen nå i hvert fall. Det hadde ikke vært noe bedre om det hadde gått an heller, for jeg kommer til å bli en gammel «kjerring» med ti undulater som er helt alene.

GODE VENNER: Öde Nerdrum (til høyre, journ. anm.) vant søndagens tvekamp mot Markus Bailey, og fikk dermed komme tilbake til gården og sin gode venn, Anniken Jørgensen. Foto: Alex Iversen / TV 2
GODE VENNER: Öde Nerdrum (til høyre, journ. anm.) vant søndagens tvekamp mot Markus Bailey, og fikk dermed komme tilbake til gården og sin gode venn, Anniken Jørgensen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Tror du det?

- Ja, mamma ringte meg i går, og da sa hun at hun var litt redd for det. Men så lenge jeg har det bra, så er det greit. Hun synes det er rart, men også veldig fint. Så lenge jeg har det bra så er hun fornøyd.

Hun forklarer:

- Jeg tror bare mamma synes det er rart at jeg er komfortabel med den tanken. Hadde jeg fått vite at jeg skulle være alene resten av livet, hadde jeg hatt null problemer med det. Man blir det når man har vært i en vasketrommel av mye rart i oppveksten, når man jobber med det man jobber med, forteller en åpenhjertig Anniken Jørgensen til Se og Hør.

FARMEN: Espen Thoresen meldte seg på «Farmen» i fylla. Vis mer

Den fjerde «Farmen kjendis»-uken er godt i gang. Dermed er det bare to tvekamper som gjenstår før den store finaleuka slår inn.

LES OGSÅ: - Noe av det verste jeg har gjort

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer