Brudd mellom kjendisparet - igjen!

- Jeg har valgt å forlate John, bekrefter Bolje for andre gang.

<strong>CELEBERT:</strong> Her er Cecilie og Kathrine Fredriksen sammen med pappa John Fredriksen og forretningskvinnen Celine Midelfart. Foto: Kirsti Irgens Ertsås, Seher.no
CELEBERT: Her er Cecilie og Kathrine Fredriksen sammen med pappa John Fredriksen og forretningskvinnen Celine Midelfart. Foto: Kirsti Irgens Ertsås, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I februar 2008 kom nyheten om at norges rikeste mann John Fredriksen (66) hadde funnet kjærligheten med den 32 år yngre forretningskvinnen Marianne Bojie (39). I 2009 fortalte Bolje at hun valgte å forlate John, men paret ble sammen igjen etter kort tid. Nå har paret gjort det slutt for andre gang, bekrefter Bolje til Se og hør.

- Jeg bekrefter at jeg har valgt å forlate John. Utover det har jeg ingen kommentar, sier hun.

Kommentaren fra Marianne Bojie er veldig lik den hun kom med for nøyaktig to år siden. 

- Jeg kan bekrefte at påskeferien ikke ble helt slik som vi hadde tenkt oss. Jeg har valgt å forlate John, og no mer ønsker jeg ikke å kommentere rundt mitt privatliv, sa Bolje i 2009.

Paret møttes for første gang for 12-13 år siden og ble raskt gode venner. Et år etter at John mistet kona Inger Astrup i kreft, utviklet forholdet seg til kjærlighet.

Fredriksen har ifølge businessmagasinet «Forbes» rundt 60 milliarder kroner. Da bladet kåret verdens rikeste personer, kom nordmannen på en 72.plass. Det gjør at skipsrederen er norges rikeste person. Formuen til John Fredriksen er større enn de tre neste på lista sin formue - til sammen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg har valgt å forlate John!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer