Brudd mellom Jan Thomas og Christopher

– Vi skal være sammen til den dagen vi dør, sa Jan Thomas til Se og Hør i 2013. Nå er ekteskapet over.

EKTESKAPSBRUDD: Kjendisstylist Jan Thomas og ektemannen Christopher Mørch Husby skal skilles etter syv år som kjærester og seks år som ektepar.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
EKTESKAPSBRUDD: Kjendisstylist Jan Thomas og ektemannen Christopher Mørch Husby skal skilles etter syv år som kjærester og seks år som ektepar. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kjendisstylist Jan Thomas (48) og ektemannen Christopher Mørch Husby (25) har gått fra hverandre etter seks års ekteskap. Det avslører Se og Hør i tirsdagens utgave.

Etter det ukebladet erfarer, flyttet paret fra hverandre for rundt en måned siden.

Det hemmelige bruddet kommer som et sjokk på kretsen rundt kjendisparet.

Til tross for at de har bodd hver for seg i ukevis, har det vært «business as usual» i Jan Thomas Studio og deres andre felles prosjekter.

Senest fredag sist uke jobbet de sammen i salongen under innspillingen av Se og Hørs «Bli ny»-serie. Men verken kunder eller ansatte kunne merke at de ikke lenger er et par.

SAMARBEID: Jan Thomas og Christopher jobbet sammen under stylingen av Kathrine Sørland da hun ble kåret til årets best kledde i fjor.  Foto: Henning Jensen/Se og Hør
SAMARBEID: Jan Thomas og Christopher jobbet sammen under stylingen av Kathrine Sørland da hun ble kåret til årets best kledde i fjor. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

Jan Thomas falt for 22 år yngre Christopher i 2008. Året etter giftet de seg under en romantisk seremoni på Grand Hotel i Oslo.

Ektepar og kollegaer

Ekteparet har jobbet sammen i alle årene de har vært kjærester, blant annet under kåringen av «Årets best kledde» for Se og Hør. I 2013 ble de kåret til et av Norges hotteste par av Se og Hørs ekspertpanel.

Da Jan Thomas for to år siden ble tildelt æresprisen under skjønnhetsbransjens store prisutdeling, NCA 2013, takket han ektemannen med tårer i øynene.

Brudd mellom Jan Thomas og Christopher

– Det sies at man trenger en sterk dame i livet sitt, men jeg har en veldig sterk mann–og det er Christopher!

- Du utfordrer meg hver eneste dag, for å få meg til å bli bedre og dyktigere. Tusen, tusen takk for at du alltid støtter meg, sa Jan Thomas med blanke øyne.

Tatoverte kjærlighetserklæring

I slutten av 2013 kom Christopher med sin egen kjærlighetserklæring, i form av en tatovering. I hemmelighet tatoverte han bryllupsdatoen på overarmen.

– Christopher er veldig omtenksom, men det er jeg som er den romantiske av oss. Så dette hadde jeg ikke ventet, sa en overrasket Jan Thomas til Se og Hør den gang. 

Se og Hør har vært i kontakt med både Jan Thomas og Christopher, men ingen av dem ønsker å kommentere bruddet.

I tirsdagens Se og Hør kan du lese mer om bruddet

LES MER: Karen-Marie ble ny med Jan Thomas

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer