Avril Lavigne:

- Brudd med milliardærkjæresten

Popstjernens nesten to år lange forhold skal ha tatt slutt.

BRUDD: Avril Lavigne og Phillip Sarofim skal ha gått hver til sitt. Her er de sammen på eventet «Race to Erase MS» i Beverly Hills i mai. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Avril Lavigne og Phillip Sarofim skal ha gått hver til sitt. Her er de sammen på eventet «Race to Erase MS» i Beverly Hills i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Våren 2018 begynte ryktene å svirre om at Avril Lavigne (35) hadde funnet lykken med Phillip Sarofim (33), som er sønn av milliardær-investoren Fayez Sarofim.

Duoen ble for første gang observert på en middag sammen i Los Angeles i mars, men skal allerede da ha datet et par måneder etter at de traff hverandre gjennom felles kjente.

I februar i år lettet «Complicated»-stjernen selv på sløret om kjærlighetslivet sitt.

- Jeg har datet et par stykker i løpet av de siste årene, men jeg vil åpenbart helst ikke snakke om det, fortalte hun til USA Today, ifølge Contact Music.

Deretter avslørte Lavigne likevel at hun hadde hatt en hemmelig kjæreste i lang tid.

- Vi feiret faktisk ettårsjubileum på Valentines Day.

Selv om popstjernen ikke nevnte Phillip Sarofim ved navn, så har duoen dukket opp hånd i hånd ved en rekke anledninger det siste året.

To brutte ekteskap

Men nå skal kjærlighetsforholdet være historie, melder flere amerikanske medier onsdag.

«Avril Lavigne og kjæresten Phillip Sarofim har gjort det slutt etter mindre enn to år som kjærester», skriver People.

Paret ble sist avbildet sammen på shopping i West Hollywood i juni, og en måned tidligere deltok de på eventet «Race to Erase MS» i Beverly Hills sammen, ifølge nettstedet.

Mens sangfuglen har to brutte ekteskap bak seg, så skal Phillip Sarofim ha vært gift en gang tidligere.

Tre år før Lavigne forelsket seg i Sarofim, skilte hun seg fra «Nickelback»-vokalisten Chad Kroeger (45). De to hadde da kun vært gift i to år.

- Det er med tungt hjerte at Chad og jeg kunngjør av vi går fra hverandre. Gjennom både ekteskapet og musikken har vi laget mange uforglemmelige øyeblikk sammen. Vi er fremdeles, og kommer alltid til å være gode venner, og vi vil alltid bry oss dypt om hverandre. Vi vil gjerne takke familie, venner og fans for all støtte, skrev hun den gang på Instagram sammen med et bilde fra bryllupsdagen deres.

Beskyttende eksmann

Fra 2006 til 2010 var «Sk8ter Boi»-stjernen gift med «Sum 41»-vokalisten Deryck Whibley (39).

Til tross for to havarerte ekteskap bak seg, fortalte 35-åringen til People tidligere i år at hun slett ikke ser bort ifra at hun kommer til å gifte seg igjen.

- Men jeg bryr meg ikke så mye om akkurat det. Det som betyr noe er å være i et sunt forhold og å være lykkelig. Jeg tror på kjærligheten.

Avril, som lenge var borte fra rampelyset etter hun ble rammet av borreliose, har fremdeles har god kontakt med begge sine eksmenn, spesielt med Chad Kroeger.

- De er bare bra mennesker. Vi var gift, vi bodde sammen, jeg kjente familiene deres, de kjente min, vi fortsatte bare å være venner og vi har gjensidig respekt for hverandre, delte hun med USA Today, ifølge Contact Music, og fortsatte:

- Spesielt Chad. Vi står hverandre faktisk veldig nær for det er et ganske nylig forhold. Vi gikk gjennom mye sammen og han er en veldig beskyttende person i livet mitt. Han er fremdeles som familie. Jeg visste ikke at det kom til å bli sånn, men jeg er veldig glad for det ettersom vi var venner og lagde musikk sammen.

LES OGSÅ: Jenna Dewan: - Lettet over å ha avsluttet det kapittelet

SLUTT: «Paradise Hotel»-profilene Mario Riera og Sofie Karlstad har gått hver til sitt. Nå forteller Mario hvorfor det ble slutt. Video: Rød Løper/Viafree Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer