Sophie Elise Isachsen:

Brudd med kjendissønn

Skal ha avsluttet romansen.

FLAMME: Isachsen og Blunck ble avbildet sammen i fjor. Foto: Andreas Fadum
FLAMME: Isachsen og Blunck ble avbildet sammen i fjor. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august var det duket for Aschehougs årlige hagefest, hvor flere av landets største kjendiser var til stede. Blant dem var influenser Sofie Steen Isachsen (28), bedre kjent som Sophie Elise, som på det tidspunktet hadde delt flere kryptiske hint på sosiale medier om at hun datet.

I etterkant av hagefesten publiserte Se og Hør en rekke bilder av influenseren i het omfavnelse med Ludvik Schanke Blunck (25).

25-åringen er sønn av komiker og skuespiller Øivind Blunck (72) og skuespiller og artist Guri Schanke (61).

Kort tid etter Aschehougs hagefest dro Isachsen på rehabilitering for pillemisbruk. I forkant av innleggelsen delte hun en rekke mystiske hint, blant annet et brev som hintet til romansen med Blunck.

Under Petter Stordalens storslåtte fest på hotell Sommerro i oktober lettet Isachsen på sløret om romansen med kjendissønnen.

- Han er veldig privat og det er jeg glad for. Han har vokst opp med en familie som er kjent og har vært i det siden han var liten, og jeg tror at det er en av mange grunner til at det funker bra mellom oss - han bryr seg ikke om det, sa hun til TV 2, og la til at hun hadde møtt familien hans.

Den gang ville hun ikke offisielt bekrefte hvorvidt de faktisk var kjærester eller ikke. I podkasten «Uatutorisert Biografi» med Levi Try, svarte influenseren imidlertid «nei» da hun fikk spørsmål om hun var singel.

Nå ser det ut til at Isachsen og Blunck har avsluttet romansen.

- Jeg er singel. Det er bra for meg - jeg har aldri vært ordentlig singel. Jeg er en kjærestejente og hatt kjæreste hele mitt voksne liv, uttalte influenseren da hun gjestet en livesending med «Kontoret» søndag kveld.

LES OGSÅ: Oskar Westerlin avslører brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer