Sophie Elise Isachsen:

Brudd med kjendissønn

Skal ha avsluttet romansen.

FLAMME: Isachsen og Blunck ble avbildet sammen i fjor. Foto: Andreas Fadum
FLAMME: Isachsen og Blunck ble avbildet sammen i fjor. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august var det duket for Aschehougs årlige hagefest, hvor flere av landets største kjendiser var til stede. Blant dem var influenser Sofie Steen Isachsen (28), bedre kjent som Sophie Elise, som på det tidspunktet hadde delt flere kryptiske hint på sosiale medier om at hun datet.

I etterkant av hagefesten publiserte Se og Hør en rekke bilder av influenseren i het omfavnelse med Ludvik Schanke Blunck (25).

25-åringen er sønn av komiker og skuespiller Øivind Blunck (72) og skuespiller og artist Guri Schanke (61).

Kort tid etter Aschehougs hagefest dro Isachsen på rehabilitering for pillemisbruk. I forkant av innleggelsen delte hun en rekke mystiske hint, blant annet et brev som hintet til romansen med Blunck.

Under Petter Stordalens storslåtte fest på hotell Sommerro i oktober lettet Isachsen på sløret om romansen med kjendissønnen.

- Han er veldig privat og det er jeg glad for. Han har vokst opp med en familie som er kjent og har vært i det siden han var liten, og jeg tror at det er en av mange grunner til at det funker bra mellom oss - han bryr seg ikke om det, sa hun til TV 2, og la til at hun hadde møtt familien hans.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.