Emil Iversen:

Brudd med kjæresten

Emil Iversen (29) innrømmer tøft år. - Jeg ble singel og har levd i et slags eksil siden.

SINGEL: Langrennsløper Emil Iversen. Foto: NTB
SINGEL: Langrennsløper Emil Iversen. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Langrennsløper Emil Iversen har lagt bak seg en fantastisk helg i Lahti. Han vant 30 kilometer med skibytte og var sentral på det norske laget som gikk til topps på stafetten.

Men de siste månedene har ikke vært noen dans på roser. Det forteller det norske VM-håpet i et intervju med NRK.

Coronasituasjonen med sosial distanse - og brudd med kjæresten - har tæret på.

- Det er klart det er kjedelig. Det er ikke noe artig. 2020 har vært et middels år. På flere fronter. Jeg ble singel og så har jeg levd i et slags eksil siden.

SAMBOER: Langrennsløper Johanns Høsflot Klæbo har flytta sammen med kjæresten sin. Da han gjestet «Senkveld med Helene og Stian» lettet han på sløret om hvordan det er å være samboer. Foto: TV 2 Vis mer

Iversen fortsetter:

- Vi lever jo sære liv i utgangspunktet. Så kom coronaviruset. Og så var jeg alene i Meråker. Det var tungt og ikke hver dag som var like rå.

- En kul dame

Det var i romjula 2018 at Iversen bekreftet forholdet til Marte Emilsen (22).

- Jeg har det veldig bra med henne. Hun er en bra og kul dame som matcher meg perfekt på alle mulige måter, så jeg trives godt, sa han til TV 2.

- Jeg tror det er bra at jeg har noen som venter på meg når jeg kommer hjem, og har noen som alltid er der. Selvfølgelig vil man jo lykkes, men det går bra om det går dårlig også.

VIL IKKE KOMMENTER: Hverken Emil Iversen eller Johannes Klæbo ønsket å uttale seg om NRK-videoen der Calle Halfvarsson sager han hodet av en Petter Northug-plakat og kaller Johannes Klæbo for en dritt. Video: NTB Scanpix Vis mer

Han er nå på plass i Falun, der det er vedrenscuprenn denne helga. De norske langrennsløperne dro rett fra Finland til Sverige.

Sesongens store mål er ski-VM i Oberstdorf som starter i slutten av februar.

LES OGSÅ: Skilles etter kun tre år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer