<strong>SINGEL:</strong> Komiker Kathy Griffin har lagt bak seg noen tøffe år. Nå røper hun at også forholdet til kjæresten har raknet. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: Komiker Kathy Griffin har lagt bak seg noen tøffe år. Nå røper hun at også forholdet til kjæresten har raknet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kathy Griffin:

Brudd med kjæresten etter syv år

- De drittsekkene i TMZ skulle ikke få denne nyheten først.

Publisert

Den amerikanske skuespilleren og komikeren Kathy Griffin (58) har i et åpenhjertig innlegg på Twitter avslørt at hun og kjæresten Randy Bick (40) har gått hver til sitt.

Ifølge New York Daily News begynte de to å date i 2011, og har vært et par siden.

- Gud hjelp meg, men nå blir jeg en av dem som kunngjør et brudd. Etter syv år har Randy og jeg besluttet å gå hver til vårt. Det er ikke noe dramatikk knyttet til dette, og jeg vil alltid forgude ham, skriver hun.

<strong>BRUDD:</strong> Kathy Griffin og kjæresten gjennom syv år har gått fra hverandre. Førstnevnte forklarer at det ikke ligger noe dramatikk bak avgjørelsen. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Kathy Griffin og kjæresten gjennom syv år har gått fra hverandre. Førstnevnte forklarer at det ikke ligger noe dramatikk bak avgjørelsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På Twitter forklarer 58-åringen videre at hun ønsket å eie sin historie, og at det er årsaken til at hun nå forteller om avgjørelsen.

- De drittsekkene i TMZ skulle ikke få denne nyheten først, skriver hun.

Ifølge avisen delte Griffin og Bick, som også er hennes turnémanager, et hus sammen i Bel Air i California. Paret flyttet inn i boligen sammen i januar i år.

Preget av kontrovers

Nyheten kommer etter det som har vært to særdeles turbulente år for Griffin. I slutten av mai i fjor stormet det rundt den amerikanske komikeren, etter at hun delte en video på Twitter der hun løftet opp det som lignet president Donald Trumps avkuttede hode.

BRØT SAMMEN: Det var en tydelig preget Kathy Griffin som møtte pressen etter bildeskandalen som kostet henne jobben i CNN. Komikeren poserte med et avkuttet Trump-hode. Hør beklagelsen her. Video. CNN Vis mer

Mange reagerte kraftig på Griffins Twitter-stunt. I ettertid angret 58-åringen seg og slettet Twitter-profilen sin. Hun publiserte derimot en video hvor hun beklaget for at hun tråkket over streken.

Mistet søsteren

Foruten Trump-fadesen, har Griffin også hatt sitt å stri med på hjemmebane.

I august i fjor vakte hun oppsikt etter å ha gjennomgått en drastisk forandring, der 58-åringen barberte av seg alt håret. Komikerens søster, Joyce, kjempet nemlig en tøff kamp for livet, og fikk på daværende tidspunkt cellegift mot sin kreftsykdom.

Griffin ble den gang hyllet for gesten. Da søsteren gikk bort bare en måned senere, 65 år gammel, la 58-åringen ut en siste hilsen til henne på Instagram.

- Min søster Joyce døde fredfullt i natt. Nå drikker hun en drink på stranden i himmelen, skrev Griffin.

Komikeren oppfordret også fans og følgere om å støtte organisasjonen American Cancer Society. Kreftsykdom treffer tydelig et ømt punkt hos Griffin.

Mistet broren

I 2014 døde nemlig også hennes eldre bror, Gary Griffin, 63 år gammel etter å ha kjempet mot stadium fire av spiserørskreft i mer enn to år.

- I dag morges døde min modige bror Gary Griffin i palliativ omsorg etter en brutal kamp mot kreft, skrev Kathy Griffin på Instagram etter brorens bortgang.

- Og han var morsom som f***, fortsatte hun sammen med et bilde av Gary Griffin.

LES OGSÅ: Mistet niesen på tragisk vis

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer