SJENERT: Adelen forteller at hun alltid har vært litt sjenert. – Men jeg har ikke hudfobi, så for meg går det helt ok å danse i en litt dristig kjole, sier 18-åringen og ler. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
SJENERT: Adelen forteller at hun alltid har vært litt sjenert. – Men jeg har ikke hudfobi, så for meg går det helt ok å danse i en litt dristig kjole, sier 18-åringen og ler. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

Brudd med hemmelig kjæreste

Popstjernen og «Skal vi danse»-deltageren Adelén holdt kjærligheten skjult. Nå er forholdet slutt.

Publisert

SEOGHØR.NO: Se og Hør kan avsløre at Adelén Russillo Steen (18) – som er en favoritt til å vinne «Skal vi danse» på TV 2 – inntil nylig hadde kjæreste.

I SALG NÅ: Les mer i Se og Hør.
I SALG NÅ: Les mer i Se og Hør. Vis mer

Artisten fra Horten har denne høsten tatt det norske TV-publikumet med storm. Sist lørdag ble hun nok en gang hyllet av dommerne for sine proffe trinn.

Men privat har det ikke gått like knirkefritt for den smellvakre jenta med spansk mor og norsk far. Etter det Se og Hør erfarer skal det for få uker siden ha blitt brudd i Adeléns hemmelige kjærlighetsforhold.

Det skal ha vært ungjentas hektiske liv som artist i stallen til Eccentric Music, sammen med blant andre Tone Damli (27), og deltagelsen i TV 2s dansekonkurranse som til slutt tæret for hardt på forholdet …

Klinte til på parketten

Adelén, som nylig overrasket «Skal vi danse»-seerne med å kysse dansepartner Benjamin Jayakoddy på parketten, ble for en drøy måned siden spurt om sin sivilstatus direkte på TV 2. Da valgte hun å holde kjæresten skjult.

– Det har jeg blitt spurt om en del ganger i media allerede, og svaret mitt har alltid vært det samme: Ja, jeg er singel, fortalte Adelén i «God kveld Norges» direktesending rett etter at konkurransen var over.

Les med om bruddet i Se og Hør, som er i salg nå!

Selv om Adelen ikke hadde hell i kjærlighet denne gangen, har hun likevel en klar idé om hvordan drømmemannen skal være – og ikke være.

– Drømmemannen er jordnær og oppfører seg naturlig, slik at jeg klarer å være meg selv. Selvopptatte gutter blir direkte lagt i «søppelpost»- mappa, har 18-åringen sagt til Se og Hør tidligere.

TV-KYSS: Nylig overrasket Adelen med å kysse dansepartner Benjamin Jayakoddy på parketten. Foto: TV 2
TV-KYSS: Nylig overrasket Adelen med å kysse dansepartner Benjamin Jayakoddy på parketten. Foto: TV 2 Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med Eccentric Music-manager David Eriksen som ikke ønsker å kommentere saken.

LES OGSÅ: Overrasket med «Skal vi danse»-kyss

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer