Natalie Dormer:

Brudd med forloveden etter elleve år som kjærester

«Game of Thrones»-stjernen er blitt singel.

SLUTT: Her er Natalie Dormer og Anthony Byrne på premieren av filmen deres «In Darkness» i Hollywood i mai. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Her er Natalie Dormer og Anthony Byrne på premieren av filmen deres «In Darkness» i Hollywood i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den britiske Hollywood-stjernen Natalie Dormer (36) og forloveden Anthony Byrne (43) har gått hver til sitt etter elleve år som kjærester, melder Newstatesman, som har intervjuet skuespilleren.

Duoen traff hverandre på settet av TV-serien «The Tudors» i 2007, og i 2011 forlovet de seg etter at Anthony gikk ned på kne under en båttur i India.

Natalie, som har gjort stor suksess som Margaery Tyrell i «Game of Thrones» og som Cressida i «The Hunger Games», var tidligere i år å se i thrilleren «In Darkness», som hun skrev sammen med eks-forloveden.

- De gjorde det slutt etter de hadde promotert filmen, skriver nettstedet.

GIFT: Kit Harington og Rose Leslie, kjent fra suksesserien «Game of Thrones» giftet seg i Aberdeen, Skottland. Video: CNN/NTB Scanpix Vis mer

Tøft å jobbe sammen

Både Dormer og Byrne hintet om trøbbel i paradis i ulike intervjuer de gjorde i forbindelse med promoteringen av «In Darkness» i våres. Å jobbe så tett sammen på filmen skal ofte ha ledet til krangler, ifølge Page Six.

- Vi satt hjemme og skrev, for vi hadde ikke et kontor å gå til. Dette førte gjerne til uenigheter over noe fundementalt eller at jeg irriterte henne grenseløst og utfordret Nat eller meg selv, fortalte Byrne til The Hollywood Reporter i mai.

- Jeg vet ikke om du noengang har jobbet i samme rom som partneren din, men det er ikke å anbefale. Det er tøft, har «Game of Thrones»-stjernen innrømmet til People.

Filmdebut

Ovennevnte film, «In Darkness», er Natalies første filmprosjekt, der hun har hatt rollen som både produsent og manusforfatter. I tillegg spiller 36-åringen hovedrollen som pianisten Sofia.

LAGDE FILM: Før de gikk hver til sitt, skapte Natalie og Anthony filmen «In Darkness» sammen. Foto: NTB Scanpix
LAGDE FILM: Før de gikk hver til sitt, skapte Natalie og Anthony filmen «In Darkness» sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Filmen har mottatt blandede reaksjoner, men Natalie selv er stolt av resultatet - til tross for at enkelte tolkninger har overrasket henne.

- Jeg ble forskrekket over hvordan filmen plutselig ble til noe utenfor min kontroll. Det var som å få et slag i ansiktet, sa hun i intervjuet med Newstatesman.

- Jeg var litt naiv. Men jeg lærte i skrive- og produksjonsprosessen at man har en rett til å prøve å feile. Og deretter vokse. Men det føles litt som om man i disse sosiale medier-tidene ikke har lov til det, la hun til.

LES OGSÅ: Nå svirrer forlovelsesryktene