Helen Hunt og Matthew Carnahan:

Brudd med ektemannen etter 16 år

Skuespiller Helen Hunt (54) har fått nok av mannens utroskap.

SINGEL: Helen Hunt skiller seg fra ektemannen Matthew Carnahan. Her på den røde løperen i mars. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: Helen Hunt skiller seg fra ektemannen Matthew Carnahan. Her på den røde løperen i mars. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): «What Women Want»-stjernen Helen Hunt (54) har ifølge Daily Mail gjort det slutt med kjæresten og filmprodusent Matthew Carnahan (56).

Paret skal ha vært sammen i over 16 år, men skal ifølge nettstedet ha gjort det slutt fordi Helen mistenkte at Matthew var utro.

Sammen har de datteren Makena på 13 år, og skal ha holdt sammen i en lengre periode på grunn av henne.

- Stolte ikke på ham

Kilder nær paret sier til Daily Mail at Helen til slutt ikke stolte på Matthew.

- Hun var mistenksom lenge og følte at noe var galt, men han insisterte på at han ikke hadde vært utro, hevder kilden.

- Vennene deres var sjokkerte. Helen og Matthew har alltid virket svært forelsket.

Likevel hadde paret kranglet ofte, og et par ganger har Matthew også flyttet ut på grunn av uenigheter.

Kilden sier at Helen alltid lot ham komme tilbake, men at hun nå ikke orker mer.

Saken fortsetter nedenfor.

SKILLES: Matthew og Helen skilles etter 16 år sammen. Foto: NTB Scanpix
SKILLES: Matthew og Helen skilles etter 16 år sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Premiere neste måned

Helen Hunt er mest kjent fra filmen «What Women Want» med Mel Gibson (61) fra 2000, men fikk sitt gjennombrudd i serien «Mad About You» som gikk fra 1992 til 1999.

Matthew er filmprodusent, og har blant annet jobbet med «Friends»-stjernen Courteney Cox (53) i serien «Dirt» og «House of Lies.»

Helen og Matthew møtte hverandre i 2001, og kilden sier til Daily Mail at deres gifte vennepar ofte pleide å spøke om hvor sjalu de var på dynamikken mellom ekteparet.

Neste måned har filmen «I Love You, Daddy» premiere, der Helen har en rolle. Det er komikeren Louis C.K. (49) som står bak, og filmen vises først på filmfestivalen i Toronto.

Holder seg aktiv med surfing

I GOD FORM: Her er Helen på settet under innspillingen av filmen «Ride». Foto: Splash News
I GOD FORM: Her er Helen på settet under innspillingen av filmen «Ride». Foto: Splash News Vis mer

I 2015 hadde filmen «Ride» premiere, der Helen var både regissør, produsent og spilte hovedrollen. I etterkant av filmen var det mye snakk om hvordan 54-åringen holder seg i god form.

Hemmeligheten? Surfing.

Oscar-vinneren har nemlig surfet de ti siste årene, og kastet seg også ut i bølgene da hun gikk gravid med datteren Makena i 2004.

- Jeg har alltid ønsket å lære å surfe. Man bor i Los Angeles og kjører forbi stranda og sier: «Jeg vil gjøre det!» Så jeg tenkte: «Ok, det begynner å bli i seneste laget, så jeg bør sette i gang», fortalte hun til Huffington Post.

Som regissør av filmen, hvor Hunt spilte kjæreste til en surfeinstruktør, presset hun seg selv til de ytterste grenser.

- Jeg kan ikke bekymre meg for hvordan ting blir nå jeg er ute i sjøen. Vi filmet i fire uker, og da vi redigerte klippene synes jeg ikke «wipe outene» mine var skumle nok, så vi dro tilbake og filmet flere tilleggsscener, forklarte hun.

Stjernen sa at hun ikke stresser med det faktum at hun eldes, og hun surfer fordi hun liker å være aktiv og synes det er moro.

- Jeg hadde min periode på 80-tallet hvor jeg bekymret meg over hvordan jeg så ut. Alle var bedre trent eller tynnere enn meg, og jeg ble helt utslitt av å tenke på det, innrømmer hun.

- Så sluttet jeg bare å bekymre meg for det, og da fikk hjernen og kroppen min det mye bedre. Jeg tok en fitness-klasse som het «Mage, lår og rumpe» og tenkte: «En dag kommer jeg til å være dø - ønsker jeg virkelig å bruke en hel time på dette?»

LES OGSÅ: Holder seg ung med surfing

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer