Johnny Depp:

- Brudd med 32 år yngre kjæreste

Skal ha syntes at konflikten med ekskona ble for mye.

BRUDDRYKTER: Det angivelige forholdet mellom Hollywood-stjernen Johnny Depp og den russiske danseren Polina Glen skal være over. Foto: NTB Scanpix
BRUDDRYKTER: Det angivelige forholdet mellom Hollywood-stjernen Johnny Depp og den russiske danseren Polina Glen skal være over. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det var i april at «Pirates of the Caribbean»-stjernen Johnny Depp (56) først ble koblet til den russiske danseren Polina Glen (24).

Ifølge Daily Mail møttes duoen på en fest i Los Angeles i 2018, og kilder nær Polina skal ha uttalt at hun ikke visste hvem Hollywood-stjernen var da de møttes for første gang, men at de raskt fant tonen.

Det ble også hevdet at Polina flyttet inn hos Depp, og det begynte raskt å florere rykter om at skuespilleren hadde fridd til den russiske kvinnen.

Forholdet mellom 24-åringen og stjernen ha startet da Depp var på vei ut av det turbulente ekteskapet med Amber Heard (33) og den påfølgende skilsmissen mellom dem.

Skilsmissen var et faktum i januar 2017, etter en lang og offentlig rettslig kamp mellom de to eksene, der det blant annet dukket opp beskyldninger om vold og overgrep.

Ulike klipp av Johnny Depp i forbindelse med skilsmisse-skandalen. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

- Ble for mye for henne

Polina og Depp har aldri bekreftet forholdet offentlig, og nå ser det heller ikke ut til at de blir nødt til å gjøre det. Flere kilder hevder nemlig at forholdet deres har tatt slutt.

Anonyme kilder forteller nemlig til Daily Mail at 24-åringen har flyttet tilbake til Russland. Hun føler angivelig at tidspunktet er feil for henne å date Hollywood-stjernen.

- Polina hatet oppmerksomheten rundt forholdet, og syntes det var skummelt, sier kilden og legger til at hun skal ha fortalt Depp at planene hans om giftermål er «sinnssyke».

Videre hevder kilden at den russiske danseren ikke skal ha hatt noen interesse av Johnnys kontakter eller stjernestatus, og at hun skal ha slitt med å være midt oppe i hans kamp i retten mot ekskona, Amber Heard.

- Stjernestatusen og hans pågående konflikt med Amber ble for mye for henne. Johnny har blitt distrahert av bråket med Amber, og hun syntes ikke at det var rett tidspunkt for dem å binde seg til noe, sier kilden.

Saksøkte ekskona

At konflikten mellom Amber og Johnny skal ha ført til at Polina valgte å trekke seg unna, er kanskje ikke så vanskelig å se for seg.

Få dager etter at de gikk hver til sitt i 2016, tok det hele en dramatisk vending da Amber anklaget Depp for vold, og fikk innvilget besøksforbud. Hun hevdet den gang at eksmannen hadde store problemer med alkohol og dop, og at han flere ganger skal ha misbrukt henne både fysisk og psykisk.

To måneder senere trakk Amber voldsanklagene mot Johnny, og offentliggjorde samtidig en video der hun fortalte om partnervold og farene ved det - og trakk inn sine egne erfaringer.

14. januar 2017 så det ut til at kranglingen mellom de to skuespillerne omsider var over, da de ble enige om detaljene rundt forliket i skilsmissesaken.

TURBULENT FORHOLD: Johnny Depp og Amber Heard skapte store overskrifter etter at de besluttet å gå hver til sitt i 2016. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT FORHOLD: Johnny Depp og Amber Heard skapte store overskrifter etter at de besluttet å gå hver til sitt i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Siden ble det stille fra begge parter, før Heard i desember 2018 skrev en lengre kronikk for Washington Post, der hun gikk detaljert til verks og beskrev tiden etter skilsmissen, og hvor urettferdig det hele føltes.

I mars tok det hele en ny vending da Depp i mars skal saksøkte ekskona.

The Blast viste til rettsdokumenter som sa at 55-åringen hadde gått til sak mot ekskona for ærekrenkelse. Skuespilleren krever 50 millioner dollar i erstatning, nærmere 450 millioner norske kroner.

Vis mer

«Amber Heard mente å skrive fra perspektivet «en offentlig figur som representerer vold i hjemmet», og hevdet at hun følte «den fulle kraften i vår kulturs vrede for kvinner som snakker ut», da hun omtalte seksuell vold», het det i rettsdokumentene.

Johnny kalte også påstandene mot ham en «forseggjort bløff for å generere positiv publisitet», og mente Amber brukte ham for å fremme sin egen karriere.

«Heard er ikke et offer for vold i hjemmet, hun er gjerningspersonen», sto det.

LES OGSÅ: Kjendissønnen må punge ut etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer