Kate Beckinsale:

- Brudd med 24 år yngre flamme

Hollywood-stjernen Kate Beckinsale (47) og den kanadiske artisten Goody Grace (23) skal ha skilt veier.

HET FLØRT: I april ble Kate Beckinsale koblet til den 24 år yngre artisten Goody Grace. Nå skal det være slutt. Foto: Backgrid / NTB
HET FLØRT: I april ble Kate Beckinsale koblet til den 24 år yngre artisten Goody Grace. Nå skal det være slutt. Foto: Backgrid / NTB Vis mer
Publisert

I april i år ble Hollywood-stjernen Kate Beckinsale (47) koblet til den 24 år yngre kanadiske artisten Goody Grace (23).

Duoen ble observert hånd i hånd i Los Angeles' gater, noe som naturligvis fikk ryktene om en romanse til å svirre. Det ble ikke bedre etter at sladremediene begynte å trykke paparazzibilder av det tilsynelatende forelskede paret.

Beckinsale har de senere årene datet en rekke yngre menn, blant dem komiker Pete Davidson (26) - noe som har fått flere til å rynke på nesen - ikke minst fordi hun selv har en datter, Lily, på 21 år.

Det er ikke godt å si om den store aldersforskjellen har skapt trøbbel i forholdet mellom Beckinsale og Grace, men nå skal kjærligheten etter sigende ha slått sprekker.

FORELSKET: Marcus Tannum har funnet kjærligheten etter at han var sammen med «Paradise Hotel»-kollega Maria Moen. Vis mer

- Brudd

En kilde hevder overfor People at paret skal ha gjort det slutt tidligere denne måneden.

- Det er ikke så viktig for Kate. Det var topp for henne å være sammen med ham under nedstengningen, sier kilden til nettstedet.

Kilden sier også at den kanadiske artisten skal ha hatt «andre prioriteringer» enn Beckinsale, noe Hollywood-stjernen skal ha vist full forståelse for.

CORONA-KJÆRESTE: Grace skal ha vært en fin støtte for Beckinsale under lockdown. Her er de sammen i mai i år. Foto: Mega / NTB
CORONA-KJÆRESTE: Grace skal ha vært en fin støtte for Beckinsale under lockdown. Her er de sammen i mai i år. Foto: Mega / NTB Vis mer

Ryktene om et mulig brudd begynte først å få fart på seg da Daily Mail tidligere denne måneden ble oppmerksom på at Beckinsale hadde sluttet å følge sin 24 år yngre flamme på Instagram. 47-åringen skal også ha slettet flere kommentarer, blant annet en hvor det sto at hun elsket 23-åringen, ifølge People.

Som nevnt var det tidligere i år Beckinsale og Grace begynte å date hverandre. Det meldte TMZ i april, som også hadde snakket med en kilde som hadde sett dem sammen i nabolaget Brentwood i Los Angeles.

- De ser ganske kjærlige ut her, og dette signaliserer ganske sikkert at de dater. Det kan virke som om de har vært et par i noen måneder allerede, for Beckinsale og Grace ble også sett sammen i januar. Da så de også ut som om de var mer enn bare venner, skrev TMZ.

SLUTT: Omid og Iselin kom på 2. plass i årets sesong av «Love Island». Nå avslører de at det er slutt mellom dem. Vis mer

Advarte mot romanse

Kate Beckinsale har de siste årene vært koblet til flere unge menn, men hun har også flere langvarige forhold bak seg. Fra 1995 til 2003 var den britiske skuespilleren sammen med skuespilleren Michael Sheen (51), som hun har datteren Lily med.

I elleve år var hun også gift med regissøren Len Wiseman (47), og et par år etter at de skilte lag, innledet hun et forhold til den 22 år yngre skuespilleren Matt Rife (25).

Da nyheten om romansen mellom Hollywood-stjernen og Pete Davidson ble kjent i fjor, var Matt Rife raskt ute med å advare komikeren mot henne.

Beckinsale og Rife skal ha datet av og på i ett år før det ble slutt i 2018, og forholdet skal ha vært av det turbulente slaget.

- SINGEL: Hollywood-stjernen Kate Beckinsale er ifølge People igjen en singel kvinne. Foto: Chris Pizzello / INVISION / NTB
- SINGEL: Hollywood-stjernen Kate Beckinsale er ifølge People igjen en singel kvinne. Foto: Chris Pizzello / INVISION / NTB Vis mer

- Det var ... komplisert. Definitivt. Det var oppturer og nedturer. Men hun har gått videre, og jeg er glad for det. Jeg håper de begge får det de ønsker ut av dette, fortalte Rife til TMZ i mars i fjor.

På reporterens oppfordring, kom han også med noen råd til Davidson:

- Eh ... Mann til mann? Kom deg vekk! sa han, og la til:

- Nyt det. Nyt det mens du kan. Jeg håper de begge er lykkelige, jeg håper det kan utvikle seg til et etablert, godt forhold (...) Jeg har ikke så mange gode råd, men bare vær forsiktig!

Francesca Farago og Harry Jowsey forlovet seg etter deres opptreden i Netflix-serien «Too hot to handle». Nå har kjærligheten tatt slutt. Vis mer

Pete Davidsen hadde imidlertid bare hyggelige ting å si om ekskjæresten. Han og Beckinsale ble først koblet til hverandre i februar 2019, men allerede et par måneder senere skilte de veier.

- Hun er et av de morsomste menneskene jeg noen gang har truffet, skrøt han i et intervju med Charlamagne Tha God i februar.

Og nå er Kate Beckinsale etter alle solemerker atter en gang en singel kvinne.

LES OGSÅ: - Jeg følte jeg fortjente det mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer