Leonardo DiCaprio:

Brudd med 23 år yngre kjæreste

Flere amerikanske medier melder brudd for superstjernen.

BRUDD: Det skal være slutt mellom Leonardo DiCaprio og Camila Morrone (bak). Foto: INVISION/NTB
BRUDD: Det skal være slutt mellom Leonardo DiCaprio og Camila Morrone (bak). Foto: INVISION/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har det versert flere teorier på internettet om at skuespiller Leonardo DiCaprio (47) ikke dater kvinner som har fylt 26 år.

Nå melder flere amerikanske medier, blant andre E! News og People, at 47-åringen og kjæresten Camila Morrone (25) skal ha gått hver til sitt.

DiCaprio og Morrone var et par i fire år, og ble først sett sammen desember 2017. De var et par som hold lav profil, og gjorde sin første offentlige opptreden på Oscar-utdelingen i 2020.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

Paret ble sist sett feire USAs uavhengighets dag 4. juli tidligere denne sommeren.

DeCaprio og Morrone hadde en aldersforskjell på 23 år, noe sistnevnte selv har adressert.

- Det er så mange forhold i Hollywood, og generelt i verden, som har store aldersforskjeller. Jeg synes bare man burde få date de man vil date, fortalte hun i et intervju med Los Angeles Times i 2019.

I samme intervju uttrykte Morrone, som også er skuespiller, frustrasjon over det faktum at hun var mest kjent på grunn av forholdet sitt til Dicaprio.

TAR TIL TÅRENE: I reality-programmet «Open House» på Discovery+ skal flere par teste ut om et åpent forhold er noe for dem. Og OnlyFans-paret Jess og Mike Miller møter på noen utfordringer etter sin første opplevelse. Video: Rød Løper / Discovery+ Vis mer

- Jeg føler man alltid burde ha en identitet utenom den man dater. Jeg skjønner tilkoblingen, men jeg er sikker på at det vil forsvinne og bli et mindre samtalemne.

Verken DiCaprio eller Morrone har uttalt seg om saken.

LES OGSÅ: Gjør comeback: - Sunt å være borte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer