Matthew Perry:

- Brudd med 22 år yngre kjæreste

Nok en nedtur for «Friends»-stjernen.

SLUTT: Her er Matthew Perry avbildet med Molly Hurwitz i november under et restaurantbesøk. Foto: Mega/ NTB scanpix
SLUTT: Her er Matthew Perry avbildet med Molly Hurwitz i november under et restaurantbesøk. Foto: Mega/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

«Friends»-stjernen Matthew Perry (50) har ikke hatt det enkelt de siste årene, hvor han har slitt med både depresjoner og alkoholproblemer. I midten av januar så det imidlertid ut til at livet var på et bedre sted, etter at det ble kjent at han hadde funnet tonen med Molly Hurwitz (28).

Duoen skal ha datet i flere måneder, og Hurwitz skal blant annet ha feiret jul hjemme hos skuespilleren i Los Angeles. De to turtelduene ble også observert sammen på en italiensk restaurant i november.

- Skjedde veldig nylig

US Weekly, som tidligere har skrevet at 50-åringen alltid har vært forelsket i «Friends»-motspilleren Courteney Cox (55), meldte i januar at duoen hadde tatt steget videre fra bare dating.

Lite er likevel kjent rundt Hurwitz, som jobber som talentspeider og produsent, men ifølge The Sun skal hun selv ha lagt ut flere bilder fra julen med Perry i sosiale medier.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skrev den amerikanske stjernen Jennifer Aniston på Instagram. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

På alle hjerters dag, den 14. februar, delte Hurwitz en liten kjærlighetserklæring til Perry på Instagram.

«Andre året han er min valentin, men hans første som en influenser på Instagram. Gratulerer til min favoritt», skrev hun den gang, ifølge US Weekly.

Nå har imidlertid lykken snudd, og det skal være slutt mellom Perry og Hurwitz.

- Det skjedde veldig nylig. Det var veldig vennskapelig, men de har begge bestemt seg for å gå hver sin vei, forteller en kilde til In Touch.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Aniston fikk mye oppmerksomhet i sosiale medier etter hun deltok under SAG Awards. Video: Rød Løper / NTB scanpix Vis mer

Håpet de skulle gifte seg

Bruddet kommer bare kort tid etter at kilder fortalte til US Weekly at skuespillerens venner hadde et håp om at han skulle gifte seg med Hurwitz.

- Hans indre krets ønsket å se ham slå seg til ro i lang tid, spesielt Courteney Cox, og de håper at ham og Molly går den lange veien, fortalte en kilde i februar.

Videre mente kilden at Molly foretrekker kvelder hvor hun ser på film og spiser hjemmelaget mat, fremfor å dra ut.

- Molly har sin egen leilighet, men har tilbrakt mer og mer tid hos ham, la kilden til.

Som nevnt har ikke Perry hatt det enkelt de siste årene. Under deler av innspillingen av den legendariske kultserien, som ble sendt på tv-skjermer verden over fra 1994 til 2004, slet han nemlig kraftig med både rusmisbruk og mentale problemer.

Se dette innlegget på Instagram

Think I’ve got a shot with her?

Et innlegg delt av Matthew Perry (@mattyperry4)

I 2016 gikk han ut i et intervju med Huffington Post og fortalte at han ikke husker noe fra deler av innspillingen på grunn av misbruket.

Fortsatt den dag i dag sliter 49-åringen med avhengigheten til flaska, og i februar 2018 ble det kjent at han nok en gang hadde sjekket inn på rehabilitering for å få bukt med alkoholproblemene.

BASSENGMORO: Courteney Cox får ros fra både venner og fans etter at hun la ut en badevideo utenom det vanlige. Vis mer

Bekymret

I juli kom det frem at «Friends»-kollegene hans var svært bekymret for 50-åringens liv og helse. Det skrev underholdningsnettstedet Radar Online.

Ifølge nettstedets kilder skulle Jennifer Aniston (51) og de andre skuespillerne fra «Friends» ha vært sjokkert over hvordan det bare gikk nedover med deres tidligere kollega.

Courteney Cox (55), Lisa Kudrow (56), Matt LeBlanc (52) og David Schwimmer (53) skal også ha vært dypt bekymret over Perrys rufsete utseende og merkelige oppførsel.

SAMLET: «Friends», eller «Venner for livet» som den heter på norsk, ble raskt en av de mest populære TV-seriene i hele verden. . Foto: Warner Bros/ Discovery Networks Norway
SAMLET: «Friends», eller «Venner for livet» som den heter på norsk, ble raskt en av de mest populære TV-seriene i hele verden. . Foto: Warner Bros/ Discovery Networks Norway Vis mer

- Bare fordi Jennifer ikke er en veldig nær venn av Matthew, betyr ikke det at hun ikke er redd for ham. Hun har prøvd å få kontakt med ham utallige ganger de siste årene, men det er sjelden han tar telefonene hennes, sa en kilde, og la til:

- Når han først gjør det, er det som å snakke med en totalt annen person.

LES OGSÅ: Følte seg isolert etter «Friends»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer