<strong>SLUTT:</strong> I januar stilte duoen sammen på rød løper under et event i New York. Nå er det slutt. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: I januar stilte duoen sammen på rød løper under et event i New York. Nå er det slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sean «Diddy» Combs:

Brudd med 16 år yngre kjæreste

Singel igjen etter elleve år.

Publisert

Etter en rekke år som kjærester, skal det være slutt for rapmogulen Sean «Diddy» Combs (48) og den 16 år yngre modellen og artisten Cassie Ventura (32), melder People.com.

Paret har vernet godt om privatlivet sitt, og viste seg først sammen offentlig i 2012, selv om de skal ha hatt et av-og-på forhold helt siden 2007, skriver nettstedet. De to skal ha gått separate veier for et par måneder siden.

- Bruddet var gjensidig og de har beholdt vennskapet. Cassie skal fokusere på musikken sin og skuespillerkarrieren, forteller en kilde til People.

Duoens talspersoner har foreløpig ikke kommentert saken.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>MOTELØVER:</strong> Her er paret fotografert sammen på Kanye Wests motevisning i New York våren 2012. Foto: NTB Scanpix
MOTELØVER: Her er paret fotografert sammen på Kanye Wests motevisning i New York våren 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Combs og Ventura møttes for første gang tidlig på 2000-tallet etter at hun ble signert av plateselskapet hans Bad Boy Records. I 2007 ble de første gang koblet til hverandre romantisk. Året etter svirret ryktene om at paret skulle gifte seg.

De to har også jobbet sammen ved flere anledninger, blant annet på Diddys låt «Swagga Like Puff» i 2008 og hennes sang «Must Be Love» i 2009.

Under fjorårets Met-galla i New York kom duoen sammen, og da skapte 48-åring store overskrifter fordi han la seg ned på den røde løperen.

- Jeg la meg ned fordi jeg var sliten, tvitret Combs i etterkant av stuntet.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>PUST I BAKKEN:</strong> Midt i blitsregnet under Met-gallaen i fjor, kastet rapperen P. Diddy inn håndkleet. Bildene av ham gikk verden rundt. Til høyre poserer Cassie Ventura. Foto: NTB Scanpix
PUST I BAKKEN: Midt i blitsregnet under Met-gallaen i fjor, kastet rapperen P. Diddy inn håndkleet. Bildene av ham gikk verden rundt. Til høyre poserer Cassie Ventura. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sa han var forelsket i juni

For tre år siden lanserte Diddy parfymen «3AM» fra merket sitt Sean John. I reklamefilmen stilte han sammen med flotte Cassie, men for varehuset Macy ble det hele altfor dristig.

Flere sjefer ved varehuset satte en stopper for parfymens originale reklamefilm, noe som var nær ved å forsinke lanseringen. Dermed ble Diddy nødt til å redigere den om flere ganger.

- Den usensurerte versjonen inkluderer så provoserende bilder at selgerne var bekymret for at unge kunder skulle se dem, fortalte en kilde til Page Six den gangen.

Bruddet kommer kanskje litt overraskende, ettersom Diddy i sommer åpnet seg om følelsene sine for Ventura da han gjestet «The Wendy Williams Show».

- Jeg er forelsket nå, sa han i juni, ifølge People.

Cassie uttalte selv følgende om den dyktige forretningsmannen i 2013:

- Bare det å være rundt ham er utrolig inspirerende. Nøkkelen til ethvert forhold, enten det er romantisk eller vennskapelig, er ærlighet og kommunikasjon

Diddy har aldri vært gift men har de seks barn fra tidligere forhold.

LES OGSÅ: Aksel Hennie ble far på nytt i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer