«Love Island»-Katie Salmon:

Brudd måneder etter fødsel

Kjærligheten tok slutt bare seks måneder etter at de ble foreldre.

BRUDD: De nybakte foreldrene gikk hver til sitt, kort tid etter fødselen. Foto: AARON PARFITT / SPLASHNEWS.COM / NTB.
BRUDD: De nybakte foreldrene gikk hver til sitt, kort tid etter fødselen. Foto: AARON PARFITT / SPLASHNEWS.COM / NTB. Vis mer
Publisert

I mars i år kunne den tidligere «Love Island»-deltakeren Katie Salmon (26) og forloveden Harry ønske sitt første barn velkommen.

Lykken varte imidlertid ikke lenge for det stormforelskede paret.

«Love Island»-stjernen har nå slettet alle spor av forloveden på Instagram-profilen sin, inkludert flere bilder fra svangerskapet hvor de begge var med på bildene.

«LOVE ISLAND UK»: Den tidligere reality-profilen Shaughna Fhillips raser mot produksjonen etter en ubehagelig opplevelse. Video: Rød Løper/TV 2 PLAY. Klipp: Luna Lea. Vis mer

Bruddet kommer bare seks måneder etter at paret ble foreldre.

Det melder Mirror.

«Alt har endret seg for meg siden jeg fikk den lille jenta mi. Det har vært en av de vanskeligste og vakreste reisene», skrev Salmon på Instagrams historiefunksjon.

Den tidligere «Love Island»-deltakeren la til at hun ikke lenger vil slå seg til ro med noen som gir henne mindre enn det hun fortjener.

NYTT GREP: Suksess-programmet «Love Island UK» er tilbake med ny sesong på TV 2 Play, men seerne er ikke fornøyde med sesongens nye vri. Video: Rød Løper / TV 2 Play Vis mer

«Jeg har nøyd meg med mye mindre enn jeg fortjener, fra så mange mennesker, fordi jeg ikke respekterte den jeg var eller hva jeg er verdt».

Videre skriver Mirror at Salmon hadde kommet med flere spark til eksen i en serie av kryptiske innlegg på Instagram.

Det var rundt jul i fjor paret tok forholdet steget videre og ble forlovet. På det tidspunktet bodde de sammen i Thailand.

«LOVE ISLAND US»: Josh blir vekket midt på natta for å motta den grusomme beskjeden. Video: TV 2 Play. Reporter: Celina Morken Vis mer

Bare noen uker senere kunne hun avsløre at de ventet sitt første barn sammen.

LES OGSÅ: - Hun ville vært rasende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer