Tyler Cameron:

Brudd: - Ikke bra for oss

Tyler Cameron har blitt «ungkar».

SLUTT: Paige Lorenze og Tyler Cameron har gått hver til sitt. Foto: Andrew H. Walker/Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB
SLUTT: Paige Lorenze og Tyler Cameron har gått hver til sitt. Foto: Andrew H. Walker/Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Tyler Cameron (29) ble et kjent fjes i Hollywood da han deltok som frier i realityserien «The Bachelorette», som her til lands er oversatt til «Ungkarskvinnen».

29-åringen kom helt til finalen, men fikk hjertet knust da ungkarskvinne Hannah Brown (27) takket ja til Jed Wyatts (28) frieri.

Ting skulle likevel gå bra for realityprofilen, som ble en populær fyr blant damene etter å ha deltatt i kjærlighetsprogrammet.

BRUDD: I slutten av juni bekreftet Mayoo Indiran at han og samboeren hadde gått fra hverandre. Nå forteller han om bruddet. Reporter: Celina Morken. Video: Kine Falch. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

Tidligere i sommer ble det kjent at Cameron hadde funnet lykken med influenser og modell Paige Lorenze (24). Nå skal imidlertid kjærligheten ha tatt slutt, melder People.

- Ikke bra for oss

Det var til E!'s Daily Pop TV-stjernen kunne røpe den triste nyheten.

- Det var ikke rett tid, det var ikke bra for oss, forklarer Cameron, som kan avsløre at det tidligere paret har tatt et steg tilbake.

- Så vi har gått tilbake til å ikke date lenger og gjøre våre egne ting akkurat nå, fortsetter 29-åringen, og legger til:

- Jeg er singel, ja.

Lorenze på sin side, bekreftet bruddet overfor Page Six. Hun understreker at det ikke er noe ondt blod mellom dem, og at hun ønsker å fokusere mer på karrieren.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

- Jeg har alltid gjort store livsendringer for mine tidligere kjærester, men nå vil jeg fokusere på meg og hvor jeg står. Det føles godt å endelig bli komfortabel med å være egoistisk og putte meg selv og min framtid først, forteller influenseren til nettstedet.

Datet supermodell

Cameron har tidligere hatt en romanse med modell Gigi Hadid (27). Stjernene har selv vært ordknappe om relasjonen deres, men realityprofilen ble observert i begravelsen til modellens bestemor i Nederland, ifølge Us Weekly.

I oktober 2020 var imidlertid den angivelige romansen over, og Hadid ble gjenforent med eksen, Zayn Malik (29). Etter at det ble kjent at de ventet et barn sammen, hadde Cameron varme ord å dele om eksen.

KOMMENTERER BRUDDET: Kjendismanager David Eriksen kommenterer bruddet mellom ham og Hedvig Glestad. Video: Luna Lea. Reporter: Henriette Eilertsen. Vis mer

- Jeg er gira på hennes vegne. Hun kommer til å bli den mest fantastiske moren. Hun er en av de søteste, mest omsorgsfulle menneskene jeg vet om. Hun kommer fra en flott familie, så jeg er glad på hennes vegne. Hun kommer til å bli en utrolig mor, uttalte han til Us Weekly.

Realityprofilen har også vært koblet til Stassie Karanikolaou (25), influenser og Kardashian-venn. Han har også tidligere lagt igjen flørtende kommentarer på Jennifer Garners (50) Instagram, ifølge Good Morning America.

LES OGSÅ: Giftet seg etter 14 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer