Cassie Ventura forlovet:

Brudd i fjor - bryllup og baby med ny mann

Det er ingen tvil om at Cassie har gått videre.

GIKK HVER TIL SITT: I fjor høst gjorde P. Diddy og Cassie Ventura det slutt etter mange år som kjærester. I juni ble det kjent at Cassie er gravid med den nye kjæresten - og nå har de også forlovet seg. Foto: NTB Scanpix/ Skjermdump fra Instagram/ Cassie
GIKK HVER TIL SITT: I fjor høst gjorde P. Diddy og Cassie Ventura det slutt etter mange år som kjærester. I juni ble det kjent at Cassie er gravid med den nye kjæresten - og nå har de også forlovet seg. Foto: NTB Scanpix/ Skjermdump fra Instagram/ Cassie Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av juni kom den hyggelige beskjeden om at den amerikanske artisten Cassie Ventura (33) venter sitt første barn med sin nye kjæreste, Alex Fine. 33-åringen er kanskje mest kjent for sitt av-og-på-forhold med den berømte rapperen P. Diddy (49), men i fjor høst tok kjærligheten slutt en gang for alle.

Graviditeten avslørte Cassie på sin egen Instagram-profil - hvor hun i samme slengen avslørte babyens kjønn.

- Kan ikke vente med å få møte jenta vår. Elsker deg for evig og alltid, skrev artisten under bildet av seg selv og kjæresten.

Nå - litt over to måneder etter at babynyheten sprakk - kommer også den hyggelige kunngjøringen om at Cassie og den 26-årige kjæresten Alex Fine har forlovet seg. Den gravide stjernen har delt et bilde på sin Instagram-profil hvor Fine sitter på kne foran henne.

33-åringen har også delt enda et bilde av seg selv og sin nyforlovede - som begge smiler til kameraet mens de ser tydelig forelsket ut.

- Jeg elsker deg, min beste venn. Jeg klarer ikke å vente med å tilbringe resten av livet med deg, skriver hun under bildet.

Cowboy-frieri

Det har strømmet inn med lykkeønskninger og gratulasjoner til paret i kommentarfeltet. Blant andre realitystjernen Khloé Kardashian (35) har kommentert innlegget. Supermodellen Naomi Campbell (49) har gratulert paret ved å kommenterte flere hjertet i kommentarfeltet.

- Å herregud, det er vakkert! Gratulerer, har Kardashian skrevet.

Også Cassies kjæreste har delt noen ord i forbindelse med forlovelsen.

- Dette øyeblikket vil alltid være unikt for meg. Jeg skal gifte meg med min beste venn i hele verden. Jeg er så heldig, skriver han.

Fine har også lastet opp en video på Instagram fra det romantiske frieriet. I videoen kommer det frem at frieriet skjedde på en tradisjonsrik amerikansk ranch - og Fine gikk ned på kne med cowboyhatt og hester i kulissene.

Forlovelsesnyheten kommer altså kun et par måneder etter at paret offentliggjorde at de venter sitt første barn sammen.

SKILTE LAG: Casssie og P. Diddy gjorde det slutt høsten 2018. Nå smiler lykken på ny for stjernen. Foto: NTB Scanpix
SKILTE LAG: Casssie og P. Diddy gjorde det slutt høsten 2018. Nå smiler lykken på ny for stjernen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gravid igjen etter bruddet

Det var nok mange som lot seg sjokkere da Cassie og Alex Fine i sommer avslørte at de skal bli foreldre sammen. For bare åtte måneder tidligere - høsten 2018 - hadde nemlig Cassies mangeårige av-og-på-forhold til P. Diddy endelig tatt slutt.

De to ble først sammen i 2007, men i fjor var altså bruddet et faktum.

Og et drøyt halvår senere kunne Cassie avsløre på Instagram at hun nå venter barn med en ny mann.

Det var i desember i fjor det ble kjent at Cassie Ventura hadde funnet kjærligheten på ny etter bruddet med den verdenskjente rapperen. Det avslørte hun også i et innlegg på Instagram.

Hennes utkårede Alex Fine er profesjonell rodeorytter og jobber som personlig trener for en rekke stjerner i TV-serien «Riverdale».

KJÆRESTER: Cassie og P. Diddy var sammen i mange år. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Cassie og P. Diddy var sammen i mange år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Privat kjæresteforhold

P. Diddy har seks barn fra et tidligere forhold, men har aldri giftet seg. Han og Cassie var gjennom sitt over ti år lange samliv svært opptatt av å verne om privatlivet, og de viste seg sammen offentlig for første gang først i 2012 - etter hele fem år som kjærester.

Bruddet var gjensidig og de har beholdt vennskapet. Cassie skal fokusere på musikken sin og skuespillerkarrieren, fortalte en kilde tett på paret til People da bruddet ble kjent i fjor høst.

Combs og Ventura møttes for første gang tidlig på 2000-tallet etter at hun ble signert av plateselskapet hans Bad Boy Records. I 2007 ble de første gang koblet til hverandre romantisk.

LES OGSÅ: Dette har de aldri gjort før

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer