Dennis Vareide:

Brudd for Youtube-stjernen

Fant tilbake til ekskjæresten i TV 2-programmet. Nå er det slutt igjen.

SLUTT: Youtube-stjernen Dennis Vareide og ekskjæresten Katrine Olset Rikoll fant tilbake til hverandre i høst kun noen måneder etter det første bruddet. Nå har paret valgt å gå hver til sitt igjen. Foto: NTB scanpix
SLUTT: Youtube-stjernen Dennis Vareide og ekskjæresten Katrine Olset Rikoll fant tilbake til hverandre i høst kun noen måneder etter det første bruddet. Nå har paret valgt å gå hver til sitt igjen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den norske Youtube-stjernen Dennis Vareide (29) var en av deltakerne i TV 2-programmet «Kjendis søker kjæreste», men søket etter kjærligheten viste seg å bli kortvarig ettersom 29-åringen fant tilbake til ekskjæresten Katrine Olset Rikoll like før opptakene av tv-programmet.

- Det skjedde under en uke før første innspillingsdag, og jeg innså brått at jeg måtte finne ut av ting. Det var ekstremt i siste laget, erkjente Vareide i februar overfor Se og Hør.

SINGEL: Dennis Vareide bekrefter overfor Se og Hør at han har blitt singel. Her avbildet sammen med ekskjæresten Katrine Olset Rikoll. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
SINGEL: Dennis Vareide bekrefter overfor Se og Hør at han har blitt singel. Her avbildet sammen med ekskjæresten Katrine Olset Rikoll. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

I begynnelsen holdt 29-åringen kjæresten hemmelig for produksjonen, men etter hvert bestemte seg han seg for å legge kortene på bordet.

- Produksjonen ble ikke glade, men jeg kunne ikke akkurat late som, heller. Samtidig hadde jeg bundet meg til en kontrakt, og hadde ikke lyst til trekke meg. Dermed fant vi en løsning som passet for alle, forklarte han.

I stedet for å treffe potensielle, nye kjærestekandidater, ble Rikoll inkludert i opptakene.

- Jeg møtte aldri noen andre, og det er jo like greit, humret Vareide.

EMOSJONELT: Det ble mye følelser når Dennis Vareide dro på date med Katrine Olset Rikoll, som egentlig var ekskjæresten hans, i «Kjendis søker kjæreste». Vis mer Vis mer

Singel igjen

Men forholdet viste seg denne gangen å bli kortvarig, og nå har paret gått hver til sitt nok en gang.

Det bekrefter Vareide selv overfor Se og Hør. Utover det ønsker imidlertid ikke den tidligere «Farmen kjendis»-deltakeren å kommentere bruddet.

I etterkant av det første bruddet mellom Rikoll og Vareide i juli, fortalte han åpenhjertig om tiden etter bruddet.

- Det er en annen hverdag. Det er surrealistisk at det er så mye fokus på at jeg er singel. Det er jeg ikke vant til i det hele tatt, sa Vareide.

29-åringen røpet den gang at det smalt i innboksen da hans nye sivilstatus ble kjent.

- Dagen det sto i avisen fikk jeg sjokkerende mange meldinger. Det var koselig, sa han.

- Hvor mange meldinger da?

- Jeg vet ikke hvor mange, jeg gadd ikke telle.

Ga seg på topp

Vareide er best kjent fra Youtube-kanalen «Prebz og Dennis», som han hadde sammen med kameraten og tidligere kollega Preben Fjell (28). I januar i fjor bestemte guttene imidlertid seg for å legge Youtube-karrieren på hylla.

Sammen har de to gjort det stort ved å lage underholdning av å spille spill mens andre ser på, og de har over 250 000 abonnenter på YouTube.

Det var i forbindelse med lanseringen av sin bok «Kongen av gutterommet», at Dennis annonserte at duoen gir seg på topp.

- Vi har fått til absolutt alt vi kunne ha drømt om. Vi gir oss på topp og som veldig gode venner, sa han i en pressemelding.

STJERNEDUO: Dennis Vareide og Preben Fjell oppnådde enorm suksess med Youtube-kanalen «Prebz og Dennis». Foto: NTB scanpix
STJERNEDUO: Dennis Vareide og Preben Fjell oppnådde enorm suksess med Youtube-kanalen «Prebz og Dennis». Foto: NTB scanpix Vis mer

De to kameratene ble raskt to kjente fjes etter at de begynte å lage Youtube-filmer på gutterommet i Bamble.

I 2017 satset de større, og det var klart for premiere på spillefilmen «Prebz & Dennis - The Movie».

Etter at Vareide og Fjell valgte å gå hver sin vei karrieremessig, fortsatte Vareide foran kamera.

Brøt sammen på TV

Nett-videoene har skapt enorm suksess for 29-åringen, men han har også fått oppleve baksiden av berømmelsen. I 2017 ble han anklaget for straffbare handlinger, av en annen YouTube-profil.

Selv om Youtube-stjernen benektet alle anklager, syntes han det var vondt å tenke på at noen kanskje trodde på anklagene.

- Hele min verden falt sammen da jeg tenkte på det, fortalte han til NRK.

MØTTE I RETTEN: Her er Dennis Vareide avbildet i Oslo tingrett i mai i fjor under rettsaken mot den 20 år gamle Youtube-profilen. Foto: NTB scanpix
MØTTE I RETTEN: Her er Dennis Vareide avbildet i Oslo tingrett i mai i fjor under rettsaken mot den 20 år gamle Youtube-profilen. Foto: NTB scanpix Vis mer

At sjikanen var vond, var det ingen tvil om, og Dennis brøt sammen i gråt under NRK-intervjuet.

Senere saksøkte Dennis gutten som sto bak de sjikanerende videoene. I Tingretten fikk han både medhold og erstatning etter de uriktige anklagene.

LES OGSÅ: Bekrefter de forholdet her?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer