Brudd for «X-Files»-Gillian

Forholdet mellom Gillian Anderson og samboeren tok slutt etter seks år.

FORHOLDET TOK SLUTT: En talsmann for Gillian Anderson bekrefter til bladet People at hennes forhold til samboeren Mark Griffiths er over. Foto: Stella Pictures
FORHOLDET TOK SLUTT: En talsmann for Gillian Anderson bekrefter til bladet People at hennes forhold til samboeren Mark Griffiths er over. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Seks år etter at de ble samboere, har kjærligheten tatt slutt mellom den tidligere «X-Files»-stjernen Gillian Anderson (43) og hennes samboer Mark Griffiths.

En talsmann for Anderson bekrefter bruddet til bladet People.

Anderson og Griffiths har to barn sammen, Oscar (5) og Felix (3).

Det er foreløpig ikke kjent hva som er årsaken til bruddet.

Den kvinnelige TV-stjernen har tidligere vært gift to ganger. Hun skilte seg fra sin første ektemann Clyde Klotz - som hun har en sønn med - i 1997. I 2006 skilte hun seg fra sin andre ektemann Julian Ozanne, kort tid før hun ble sammen med Griffiths.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har hatt lesbiske forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer