GÅR HVERT TIL SITT: Etter fire år sammen har Kristian Valen og kjæresten Carina bestemt seg for å avslutte forholdet. Mye jobbing og lite tid til å prioritere forholdet skal være årsaken til å forholdet ikke lenger fungerte. Foto: Fame Flynet
GÅR HVERT TIL SITT: Etter fire år sammen har Kristian Valen og kjæresten Carina bestemt seg for å avslutte forholdet. Mye jobbing og lite tid til å prioritere forholdet skal være årsaken til å forholdet ikke lenger fungerte. Foto: Fame FlynetVis mer

Brudd for Valen

Kristian Valen og samboeren går hvert til sitt.

SEOGHØR.NO: Komiker Kristian Valen (39) og hans kjæreste og samboer gjennom de siste fire årene, Carina Reiersen (26), har nå valgt å gå hver til sitt.

-Det er dessverre ingen dramatikk å melde, dette avsluttes der det startet, som gode venner, sier Kristian Valen i en pressemelding.

Mye jobb og lite tid til å pleie og prioritere forhold, venner og familie er grunnen til at forholdet tok slutt.

- Klart dette er tøft etter fire fantastiske år, men vi skilles som venner og håper på forståelse for at vi ikke vil gi kommentarer utover dette, sier han videre i pressemeldingen.

Kristian og Carina har vært samboere i LA siden i fjor våres, og hun har også jobbet som assisterende daglig leder og styrer av økonomien i bedriften hans. Kristian har tidligere uttalt at Carina inspirerte han til å leve et sunnere og slankere liv.

- Vanskelig å ha et kjærlighetsforhold

Da Se og Hør møtte Kristian i påsken da han var i Norge for å jobbe med nye show, innrømmet han at hans yrke gjør det utfordrende å ha et kjærlighetsforhold.

– Nå som jeg står på med både show og TV-innspilling jobber jeg 18 timer i døgnet – og sover nesten ikke i det hele tatt. Da er det utrolig vanskelig for de rundt å forholde seg til meg. Erfaringsmessig tærer det meget på privatlivet ettersom det blir lite tid til å pleie både vennskap, familie og kjæresteforhold, sa Kristian til Se og Hør den gangen.

Kristian vil fremover ha fullt fokus på TV-innspilling, show og andre prosjekter. I påsken avslørte komikeren at han har flere spennende prosjekter underveis.

- Jeg er inne i en utrolig spennende tid nå, med prosjekter både i USA og Asia. Men man vet jo aldri helt hvilke prosjekter det vil bli noe av. Det igjen gjør det vanskelig å planlegge, å ha et slags familieliv og kjærlighetsforhold. Men jeg tar en dag om gangen. Akkurat nå har jeg ikke tid til noe annet enn TV-innspilling og show, fortalte komikeren til Se og Hør den gangen.