Elin Tvedt er singel igjen:

Brudd for vær-Elin

Lykken tok slutt for Elin Tvedt og «Jakten på kjærligheten»-bonden Kjartan Bergsvåg.

BRUDD: Kjartan Bergsvåg og Elin Tvedt skal etter det Se og Hør erfarer ha gått hver sin vei. Foto: Stella Pictures/Tor Gunnar Berland. 
BRUDD: Kjartan Bergsvåg og Elin Tvedt skal etter det Se og Hør erfarer ha gått hver sin vei. Foto: Stella Pictures/Tor Gunnar Berland.  Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Etter å ha vært sammen i et drøyt år har Vær-Elin og Jakten-Kjartan nå valgt å avslutte kjæresteforholdet sitt.

Værpresentatør Elin Tvedt (43) og «Jakten på kjærligheten»-bonde Kjartan Bergsvåg (39) ble et av Norges heteste kjendispar da Se og Hør i februar i fjor kunne avsløre at de tidligere kameratene fra Ølen var blitt kjærester.

Etter det Se og Hør vet, er forholdet nå over.

Har bodd på hver sin plass

Med små barn på hver sin kant har Elin og Kjartan hele tiden bodd på hver sin plass, henholdsvis i Ølen og på Voss. De har besøkt hverandre når tiden har strukket til, men nå fortsetter de livet som to single individer.

SINGEL IGJEN: Elin Tvedt har i flere år vært en av Norges mest kjente TV-profiler. Her er hun gjest i TV 2-programmet «Senkveld med Thomas og Harald» i 2016. Foto: NTB Scanpix
SINGEL IGJEN: Elin Tvedt har i flere år vært en av Norges mest kjente TV-profiler. Her er hun gjest i TV 2-programmet «Senkveld med Thomas og Harald» i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er alltid tid til kjærlighet – det fineste som fins! strålte Elin på Se og Hørs spørsmål om det ble mer tid til kjærligheten etter at hun sa opp jobben sin som værpresentatør på TV 2 i april i fjor.

Da var det slutt på pendlertilværelsen mellom Ølen og Bergen, og hun kunne ta fatt på nye jobbeventyr.

Ny jobb

Etter det Se og Hør kjenner til, startet den tidligere så hete værkjendisen nylig i journalistjobb i Medvind24, en bedrift som rapporterer næringsnyheter og som er en del av Omegakonsernet i Ølensvåg.

Der jobber hun 50 prosent. Resten av tiden er hun frilanser og jobber da mot media og TV, hovedsakelig i Oslo.

Tømreren, sauebonden og levemannen Kjartan Bergsvåg ble landskjent etter å ha vært med i «Jakten på kjærligheten» på TV 2 høsten 2015.

LETTE ETTER KJÆRESTE PÅ TV: Kjartan Bergsvåg var i 2015 med i TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten». Foto: Bent Are Sigvaldsen, Se og Hør
LETTE ETTER KJÆRESTE PÅ TV: Kjartan Bergsvåg var i 2015 med i TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten». Foto: Bent Are Sigvaldsen, Se og Hør Vis mer

- Det er viktigst at hun er snill, jordnær og kan trives med den livsstilen en gård bringer med seg. Og så er det jo den spesielle kjemien, den som er så vanskelig å forklare, fortalte Jakten-Kjartan til Se og Hør da vi besøkte ham på Voss i forbindelse med TV-serien.

Den staute utflyttede Ølen-karen lyktes ikke med å finne kjærligheten på TV, men en tekstmelding fra hans gamle sambygding Elin Tvedt åpnet opp for fornyet vennskap og etter hvert hete følelser.

Nå har imidlertid kjærligheten kjølnet, og forholdet er over. Se og Hør har vært i kontakt med eks-kjæresteparet. De ønsker ikke å komme med kommentarer i forbindelse med bruddet.

LES OGSÅ: Emma Watson røpet pikante skjønnhetstips

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer