Alexandra Gjerpen:

Brudd for «Unge lovende»-skuespilleren

33-åringen avslørte at hun nylig er blitt singel i NRKs radioprogram «Lørdagsrådet».

BRUDD: Forholdet mellom de to norske skuespillerne Alexandra Gjerpen og Hermann Sabado tok slutt nylig, og nå er de straks aktuelle med samme norske film. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
BRUDD: Forholdet mellom de to norske skuespillerne Alexandra Gjerpen og Hermann Sabado tok slutt nylig, og nå er de straks aktuelle med samme norske film. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

(Se og Hør): Skuespiller Alexandra Gjerpen (33) gjestet første episode av NRKs radioprogram «Lørdagsrådet» med Live Nelvik (35) som programleder, sammen med komiker og tv-profil Stian Blipp (28) og programleder Fredrik Skavlan (51).

Under sendingen avslørte Alexandra at hun nylig hadde blitt singel.

- Jeg har gruet meg så mye til å si dette. Men jeg er faktisk singel. Ganske nylig, svarte skuespilleren på spørsmålet om sivilstatus.

- Jeg er veldig god på separerte forhold, så det er noe jeg kan, fortsatte Alexandra.

33-åringen var i et forhold med skuespiller Hermann Sabado (36).

På spørsmål om Alexandra er god på å være singel, svarte hun:

- Det ordet, «singel», får jeg helt spader av, går det an å si at jeg bare er meg?

Stor TV-suksess

​Alexandra er best kjent fra NRK-dramaserien «Unge Lovende», som handler om de tre ambisiøse venninnene Elise, Alex og Nenne, som alle prøver å følge drømmene sine.

I serien spiller Alexandra en av hovedrollene sammen med de to skuespillerkollegene Siri Seljeseth (29) og Gine Cornelia Pedersen (31).

Serien har hatt stor suksess med to sesonger og har premiere på den tredje sesongen allerede 23. februar.

Saken fortsetter nedenfor.

PÅ RØD LØPER: Silje Seljeseth, Gine Cornelia Pedersen og Alexandra Gjerpen på Gullruten i Bergen i 2016. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
PÅ RØD LØPER: Silje Seljeseth, Gine Cornelia Pedersen og Alexandra Gjerpen på Gullruten i Bergen i 2016. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Se og Hør har forsøkt å kontakte Alexandra Gjerpen uten å lykkes.

Distanserte seg fra hjembyen

I dramaserien «Unge lovende» går rollefiguren Alex, som spilles av Alexandra Gjerpen, hardt ut mot hjembyen Sandnes. Det har skuespilleren tidligere uttalt i et intervju med NRK at hun kan kjenne seg igjen i.

- Da jeg flytta fra Sandnes, var det nesten som et ungdomsopprør der jeg hadde utrolig behov for å distansere meg fra Sandnes. Sandnes var ikke identiteten min, fortalte hun i intervjuet.

🍇23. FBRUAR🍇SESONG 3🍇 #ungelovende 📸: @birgysol

A post shared by ✌️💖Alex Gjerpen💖✌️ (@alexgjerpen) on

​Men på spørsmål om hvorvidt 33-åringen kunne tenke seg å flytte tilbake til hjembyen, avslørte hun at det ikke er helt utelukket.

- For fem år siden hadde jeg, som Alex, sagt: «ALDRI I LIVET», men man forandrer seg. Nå er det veldig mange av vennene mine som flytter tilbake, og det er absolutt ikke utelukket, sa hun til NRK.

Saken fortsetter nedenfor.

Aktuelle med samme film

Alexandra er for tiden aktuell med den nye norske dramafilmen «Now It's dark» med blant annet skuespillerne Kristoffer Joner (45), Ole Christoffer Ertvaag (30) og Pia Tjelta (40).

Filmen har premiere 2. mars og handler om rollefiguren Lene som brått blir kastet ut av balanse når hun oppdager mannen sin til sengs med en annen kvinne.

Ekskjæresten Hermann Sabado er også en av skuespillerne som spiller i filmen.

Hermann har tidligere uttalt i et intervju med KK.no at han egentlig aldri skulle bli kjæreste med en skuespiller, men det var før han møtte Alexandra.

På spørsmål om hva han falt for ved skuespilleren, svarte han:

- Har du møtt henne, eller? Det førsteinntrykket kan du ikke slå, altså.

Hermann var den gang tydelig på at det er deilig å ha en kjæreste hvor de begge har forståelse for hverandres yrker.

- Når vi må gjøre utfordrende ting på jobb, så vet man hva det går ut på, fortalte Hermann til KK.no i 2016.

LES OGSÅ: Bekreftet forholdet i forrige uke - nå er hun gift