Ulrikke Falch og Henrik Elvejord Borg:

Brudd for Ulrikke Falch og «Ex on the Beach»-Henrik

Bekrefter bruddet overfor Se og Hør.

BRUDD: Forholdet mellom «Skam»-skuespilleren Ulrikke Falch og «Ex on the Beach»-Henrik Elvejord Borg er over. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: Forholdet mellom «Skam»-skuespilleren Ulrikke Falch og «Ex on the Beach»-Henrik Elvejord Borg er over. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september bekreftet endelig «Skam»-stjerna Ulrikke Falch (22) og «Ex on the Beach»-profil Henrik Elvejord Borg (24) at de hadde blitt kjærester.

Romanseryktene hadde versert en god stund, og mange hadde sitt å si om forholdet, som kom som en overraskelse på mange.

Nå har imidlertid den populære duoen gått hver til sitt. De bekrefter Falch overfor Se og Hør.

- Jeg kan bekrefte at det er slutt mellom meg og Henrik. Jeg har ingen ytterligere kommentar.

Se og Hør har vært i kontakt med Elvejord Borg, som ikke ønsker å kommentere saken. Bruddet kommer kanskje overraskende på for folk flest. Forrige uke stilte duoen på rød løper under Vixen Influencer Awards, og så svært forelsket ut.

BRUDD: Ulrikke Falch og Henrik Elvejord Borg har fått fra hverandre. Her er de fotografert på rød løper i forrige uke. Foto: Julie Solberg
BRUDD: Ulrikke Falch og Henrik Elvejord Borg har fått fra hverandre. Her er de fotografert på rød løper i forrige uke. Foto: Julie Solberg Vis mer

- For meg er det veldig viktig å ta meg godt ut i kveld. Jeg har på meg paljettsko for å matche Ulrikke. Og jeg går i mokkasiner uten sokker selv om det er veldig kaldt ute. Men de ser veldig bra ut på rød løper, og det var det viktigste for meg, sa Elvejord Borg da.

Etter at bruddet ble kjent, har reality-profilen delt et innlegg på Instagram, der han kommer med en kort kommentar om bruddet:

- Nitrist. Jeg og Ulrikke er ikke lenger sammen. Jeg er helt knust, skriver han til et bilde av ham og den tidligere «Skam»-stjernen.

Hets

At forholdet mellom Falch og Elvejord Borg til tider har vært utfordrende, er ikke til å stikke under stol.

Da forholdet først ble kjent, gikk nyheten som en farsott i både sosiale medier og aviser.

Selv om en kanskje skulle tro at det å få seg kjæreste skulle være utelukkende hyggelig, fikk Ulrikke Falch en helt annen opplevelse.

Kort tid etter haglet det inn med kommentarer om hvor «dobbeltmoralsk», «dum» og «oppmerksomhetssyk» 22-åringen er. Selv la 22-åringen ut flere av slengbemerkningene på sin egen Instagram-story, der hun gjorde et humoristisk poeng ut av det.

- Glem det med at jeg snakker om psykisk helse og feminisme og kroppspress. La oss snakke om analsex, sa hun blant annet, og refererte til det kjente sitatet fra kjæresten under deltakelsen av «Ex on the Beach»: «Jeg har to lidenskaper i livet, god litteratur og analsex».

HEMMELIG OPPDRAG: Da Henrik Elvejord Borg var på «Ex on the Beach»-innspilling, jaktet han ikke på kjærligheten. Han var der nede for å skrive bok, og nå begynner den å ta form. Han leverte selvfølgelig en smakebit. Video: Ruben Pedersen / Helén Skogstad Vis mer

Overfor Se og Hør utdypet hun på følgende måte:

- Flere av uttalelsene og oppførselen til Henrik på «Ex on the Beach» er bak mål og ugrei, men jeg kommer ikke til å stå til ansvar for hans uttalelser, eller tillate noen å diskreditere meg og min aktivisme på bakgrunn av at den jeg er sammen med har vært på reality-TV, sa 22-åringen til Se og Hør, og fortsatte:

- Jeg står fortsatt for alt det jeg har stått for. Og til den grad jeg kan utfordre ham og bidra til at han har en sunn påvirkningskraft, gjør jeg det - men Henrik tar sine egne valg, og han respekterer at jeg tar mine valg.

Forskjellige veier

Selv om de nå har gått fra hverandre, er det ingen som har tid til å hvile på laurbærene sine av den grunn. Begge to holder aktivt på med prosjekter for tiden. Falch jobber med et program for NRK, der hun skal undersøke holdninger til kjønn og kjønnsroller med en videregående skole.

I løpet av seks uker vil hun forandre meningene til elvene. Programmet skulle egentlig ha hatt premiere i november, men er blitt utsatt. Falch debuterte også som forfatter i fjor, sammen med komiker og samfunnsdebattant Sofie Frøysaa. «Jenteloven» handler om mye av det samme som ovennevnte serie, nemlig feminisme, forskjellsbehandling og trakassering.

SKAM- Ulrikke på Norway Cup, der hun spiller kjendiskamp. Hun snakker om spiseforstyrrelser, SKAM-suksessen og møte med andre mennesker. Vis mer

Elvejord Borg debuterte også som forfatter i fjor, med dagboka «Text on the Beach» - som han skrev på under innspillingen av realityserien på Mauritius. Han utelukket ikke den gang andre litterære prosjekter, men før den tid har han tatt turen innom musikkbransjen.

24-åringen kunne avsløre til Se og Hør i desember at han skule reise til Sveits for å spille inn musikkvideo til sin nyeste singel.

- Låta heter «High on love» og skal ut i januar. Det er ikke min vokal, men jeg har produsert den. Jeg har fått management og alt, og tror dette er det neste steget i å lage min egen lykke. Det har vært en slitsom desember, og jeg fikk en liten knekk. Derfor har jeg store planer for 2019, hvor jeg nok en gang trer inn i ukjente farvann. Det blir ganske sykt, sa han.

LES OGSÅ: Legger seg flat etter ulykken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer