FANT TONEN PÅ TV: Marlene Fiskarstrand og David Johnsen møtte hverandre under TV-innspillingen i fjor der fire amerikanere søkte kjæreste i Norge. Foto: TV 2
FANT TONEN PÅ TV: Marlene Fiskarstrand og David Johnsen møtte hverandre under TV-innspillingen i fjor der fire amerikanere søkte kjæreste i Norge. Foto: TV 2Vis mer

Brudd for TV-paret

- Gnisten forsvant, sier Marlene Fiskarstrand fra «Sønner av Norge».

SEOGHØR.NO: I fjor fant Marlene Fiskarstrand (24) og David Johnsen (26) kjærligheten i TV 2-programmet «Sønner av Norge».

Selv om paret bodde på hvert sitt kontinent avslørte de raskt at de drømte om bryllup.

- Selvfølgelig drømmer vi om å gifte oss, sa duoen til Se og Hør i vår.

- David er fantastisk på så mange måter. Han utfordrer meg samtidig som han inspirerer meg. Jeg har aldri møtt noen som er som ham. Om jeg skulle ha beskrevet en drømmemann, så hadde David vært oppskriften, fortalte Marlene den gang.

Men etter ni måneder som kjærester har paret nå gjort det slutt, melder TV 2 Underholdning. Det er den store avstanden mellom USA og Norge som er grunnen til bruddet.

– Det er svært vanskelig å vedlikeholde et så ferskt forhold over en så stor distanse. For ikke å nevne ni timers tidsforskjell. Når han var ferdig på jobb var det midt på natten her hjemme. Etter hvert som avstanden og savnet virkelig begynte å tære på forholdet ble vi mer og mer som venner og gnisten forsvant, sier Fiskerstrand til nettstedet.

LES OGSÅ: Emma Watson er singel igjen