SINGEL IGJEN: Triana Iglesias og Yannick de Brito har etter det Seoghør.no kjenner til gått fra hverandre. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
SINGEL IGJEN: Triana Iglesias og Yannick de Brito har etter det Seoghør.no kjenner til gått fra hverandre. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

Brudd for Triana Iglesias

Ett og et halvt år etter at hun fant lykken med DJ-en Yannick de Brito, er «Paradise Hotel»-programlederen singel igjen.

Publisert

SEOGHØR.NO: Ett og et halvt år etter at TV-profilen Triana Iglesias (33) viste frem sin nye kjæreste Yannick de Brito (35) på prisutdelingen «P3 Gull», har paret gått fra hverandre.

Triana har i sju sesonger gjort suksess som programleder for TV3s realityserie «Paradise Hotel».

Hun er også en populær modell og spilte i 2013 i den norske filmen «Kill Buljo 2».

Yannick de Brito er kjent som en av Norges mest populære DJ-er, og har besøkt Triana flere ganger under Paradise-innspillingen i Mexico.

- Av prinsipp kommenterer vi ikke privatlivet til våre artister, sier Trianas manager Martin Aske Jacobsen til Se og Hør.

 Foto: Se og Hør
Foto: Se og Hør Vis mer

Les mer om Triana i nyeste nummer av Se og Hør.

I sommer har Triana blant annet vært travelt opptatt med å delta i billøpet «Gumball 3000».

Billøpet har siden starten i 1999 utviklet seg til å bli et årlig, internasjonalt race hvor alt fra forretningsfolk til superstjerner deltar.

Jeg er glad i fart og fine biler. Det skal bli en opplevelse for livet, sa Triana i en pressemelding før løpet begynte.

 

Se hvordan det gikk da Triana prøvde seg bak rattet i en Ferrari:

 

LES OGSÅ: Her er Trianas beste skjønnhetstips

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer