Brudd for toppbloggeren Anna Rasmussen

- Det er ikke alltid lurt å ta tilbake eksen.

SINGEL IGJEN: Anna Rasmussen avslører på bloggen sin at hun og Mathijs har gått hver til sitt. Foto: NTB scanpix
SINGEL IGJEN: Anna Rasmussen avslører på bloggen sin at hun og Mathijs har gått hver til sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: For kort tid siden fikk bloggeren Anna Rasmussen (19) sterke reaksjoner fra leserne sine da hun skrev et innlegg om hvorfor hun hadde valgt å bli sammen med eksen Mathijs (19) - som er far til hennes yngste barn William.

- Det var en god del av bloggleserene mine som ikke likte tanken på at jeg skulle ta tilbake eks-kjæresten min igjen denne høsten, men kjærligheten overvinner fordommene, og vi er lykkelig sammen igjen nå, sa hun til Seoghør.no sist måned.

Paret ble først sammen da de var 15 år gamle, og gjorde det slutt høsten 2013. To år senere fant de tilbake til hverandre igjen.

Fredag avslører «Mamma til Michelle»-bloggeren at hun og Matjis har gjort det slutt nok en gang.

«Ja, tenk det. Jeg hadde feil. Jeg fikk det ikke som jeg ville. Jeg bør få en medalje snart på å kødde opp forhold. Ja, det er slutt mellom meg og pappaen til William. Og denne gang, for aller siste gang. Noe som er godt for oss begge to. Det er ikke lurt å ta tilbake eksen alltid. Denne gangen skulle jeg hørt på dere», skriver hun i et innlegg på bloggen.

Saken fortsetter under bildet.

BARE GODE VENNER: For halvannen uke siden valgte Anna Rasmussen å ta med seg kameraten Jan Lossius på Se og Hørs Kjendisgalla. I bloggen sin hevder hun at de bare er gode venner. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
BARE GODE VENNER: For halvannen uke siden valgte Anna Rasmussen å ta med seg kameraten Jan Lossius på Se og Hørs Kjendisgalla. I bloggen sin hevder hun at de bare er gode venner. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Legger ned bloggen «Mamma til Michelle»

Under Se og Hørs Kjendisgalla 23. november, dukket Anna opp på den røde løperen sammen med kameraten Jan Lossius, men 19-åringen nekter for at det er noe mer enn bare vennskap mellom dem.

«Jeg vet hva dere tror nå... Dere tenker at jeg fucket det til i Oslo med Jan, og at det derfor ble slutt mellom meg og Mathijs. Dere skal få lov til å tro dette. Saken er noe helt annet, og jeg skal la dere tro at dette var min feil. Jeg er ikke ute etter å få forståelse, for dette er noe jeg aldri kommer til å forstå eller akseptere selv. Derfor ønsker jeg heller å legge det dødt og ta på meg selv skylden», skriver hun videre.

Les hele innlegget her.

Tidligere denne uken avslørete også Anna at hun nå skal legge ned sin populære mammablogg. Men hun skal likevel ikke gi opp bloggetilværelsen.

Toppbloggeren skal nemlig starte en ny blogg på en ny plattform med fokus på seg selv i stedet for livet som mamma.

Bare 14 år gammel ble Anna gravid for første gang. Hun fortalte da sin historie i TV-serien «Unge mødre» på kanalen FEM.

Datteren Michelle er i dag fem år gammel.

LES OGSÅ: Steven Tyler klippet navlestrengen da datteren Liv Tyler fødte