Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Brudd for Tobey Maguire

«Spider-Man»-stjernen er singel igjen.

SLUTT: Tobey Maguire og Jennifer Meyers bekrefter at forholdet er over. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Tobey Maguire og Jennifer Meyers bekrefter at forholdet er over. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Etter ni år som ektepar er det over for Hollywood-stjernen Tobey Maguire (41) og smykke-designeren Jennifer Meyer (39).

Paret har datteren Ruby (9) og sønnen Otis (7) sammen.

- Etter nøye vurdering og sjelegranskning har vi kommet til beslutningen om å skilles som par. Som hengivne foreldre forblir vår førsteprioritet å oppdra barna våre med kjærlighet, respekt og vennskap, sier duoen i en felles pressemelding til People.com.

Saken fortsetter under bildet.

BARNA FØRST: Her er Tobey og Jennifer på tur i Hollywood sammen med barna Ruby og Otis. Foto: NTB Scanpix
BARNA FØRST: Her er Tobey og Jennifer på tur i Hollywood sammen med barna Ruby og Otis. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret traff hverandre tidlig i 2003, og fire år senere giftet de seg i en intim seremoni foran en liten gruppe venner og familie på Hawaii.

Like før bryllupet jublet Mayer av glede:

- Dette er virkelig det beste som har skjedd i livet mitt. Det føles som om jeg svever i luften. Jeg skal gifte meg, starte en familie og få en fantastisk partner, fortalte hun til «USA Today», ifølge nettstedet.

«Spider-Man»-stjernen, som tidligere har åpnet seg om en vanskelig barndom, har også alltid satt stabilitet og familieliv høyt.

- Etter å ha vokst opp slik jeg gjorde, så har jeg en veldig sterk ambisjon om å tjene penger for å sikre og gjøre det komfortabelt for familien min, sa han til magasinet Parade i 2007.

Nyheten kommer bare en måned etter at Angelina Jolie (41) avslørte at hun hadde søkt om skilsmisse fra Brad Pitt (52).

FILM-SUKSESS: Det var gjennom rollen i "Spider-Man" trilogien at Tobey ble verdensstjerne. Foto: Mary Evans Picture
FILM-SUKSESS: Det var gjennom rollen i "Spider-Man" trilogien at Tobey ble verdensstjerne. Foto: Mary Evans Picture Vis mer

LES OGSÅ: Brudd etter ti års ekteskap for Henriette Steenstrup

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Dagbladet - Nyheter, TV, sport, politikk og kjendis Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester KK.no - Mote, interiør, og tips Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling Børsen.no - Finanstrøkk