SINGEL OG SEXY: At Elle Macpherson er en ettertraktet dame er ikke vanskelig å forstå. Foto: SCANPIX
SINGEL OG SEXY: At Elle Macpherson er en ettertraktet dame er ikke vanskelig å forstå. Foto: SCANPIXVis mer

Brudd for The Body

Supermodellen Elle Macpherson og hennes kjæreste Ray Fearon har gått fra hverandre...

SEHER.NO: I fjor oppstod det romantikk mellom Elle Macpherson (43) og Ray Fearon (40), da Fearon var deltager i danseprogrammet "Strictly Come Dancing".


De to på sin side har hele tiden hevdet at de bare har vært venner, og de har vist seg sammen offentlig. Men sikre kilder The Sun har vært i kontakt med forteller nå at forholdet mellom de to nå er over...


- Elle og Ray er ikke sammen lenger. De fant ut at de ikke passet sammen, så de bestemte seg for å avslutte forholdet. Det er ingen dramatikk i bruddet, og de er fortsatt gode venner, sier kilden.


Elle, som går under det klingende navnet "The Body" i moteverdenen, har tidligere blitt koblet til mange menn, deriblant Al Pacino og Colin Farrell.


Men skal vi tro den langbente skjønnheten ligger det ingenting bak ryktene. I februar i år fortalte hun nemlig at hun egentlig ikke liker småflørter...


- Jeg liker ikke småflørter. Det er forhold er veldig viktig for meg, sa hun den gang.


LES OGSÅ: Elle kjeder seg i senga , Heidi vs. Elle - Hvem er "The Body"?


 


 


 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.