Colton Underwood og Cassie Randolph:

Brudd for «The Bachelor»-paret

Ga opp «alt» for kjærligheten. Nå er det slutt.

BRUDD: Forholdet mellom Carrie Randolph og Colton Underwood har vært alt annet enn enkelt. Nå har de gått hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Forholdet mellom Carrie Randolph og Colton Underwood har vært alt annet enn enkelt. Nå har de gått hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Man kan ikke akkurat si at sesong 23 av «The Bachelor», som ble spilt inn en god stund før den ble sendt her til lands, gikk helt knirkefritt for seg. Colton Underwood (28) skapte nemlig en rekke overskrifter da han forelsket seg i Cassie Randolph (25).

Da han erklærte sin kjærlighet til henne og fortalte at han var klar til å sende de to andre gjenstående deltakerne hjem, ble han derimot dumpet. 25-åringen følte seg ikke klar for en eventuell forlovelse.

Det endte i elleville scener, der Underwood blant annet hoppet over et gjerde og stakk fra kamerateamet og resten av produksjonen. Han ønsket ikke lenger å ta del i programmet, og var klar for å avslutte det hele for å gå etter Randolph.

- Syke måneder

Dramaet munnet riktignok ut i at han uansett sendte hjem de to gjenværende kvinnene - til tross for at Randolph hadde dumpet ham. Rett før 25-åringen skulle forlate reality-innspillingen, stormet Underwood inn og erklærte sin kjærlighet for henne.

I ettertid ble de to et par, og var lenge tilsynelatende svært lykkelige.

Men nå, etter mindre enn to år sammen, er det over for de to turtelduene. Det bekrefter Underwood selv på Instagram, ifølge E! News.

NÆRT BÅND: Cassie og Colton har gått hver til sitt, men er enige om å beholde vennskapet. Foto: NTB Scanpix
NÆRT BÅND: Cassie og Colton har gått hver til sitt, men er enige om å beholde vennskapet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Det har vært noen syke få måneder for å si det mildt. Cass og jeg har reflektert mye», skrev han på Instagram, og fortsatte:

«Noen ganger er det meningen at man bare skal være venner, og det er greit. Vi har begge vokst så mye og vært gjennom så mye sammen, så dette er ikke slutten på vår historie, det er starten på et nytt kapittel for oss».

Også Cassie bekreftet bruddet i sosiale medier.

«Colton og jeg har gjort det slutt, men har besluttet å være en del av hverandres liv. Med tanke på alt vi har gått gjennom, har vi et spesielt bånd som alltid vil være der. Jeg elsker Colton veldig høyt og har enormt mye respekt for ham. Vi har begge lært og vokst så mye de siste par årene, og vil alltid støtte hverandre. Alltid», skriver hun.

Bruddrykter

Allerede før paret nylig bekreftet at de har gått hver til sitt, ble det heftig spekulert på om det var slutt mellom dem. Ryktene skal ha fått fart på seg etter at Colton reiste hjem til Colorado etter å ha tilbrakt mye tid med Cassie og hennes familie i California.

Duoen har også hatt sitt å stri med etter at tv-kameraene ble skrudd av, og har blant annet gått fra hverandre en gang tidligere.

SLUTT: Paret har gått fra hverandre en gang tidligere, men ble kjærester igjen. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Paret har gått fra hverandre en gang tidligere, men ble kjærester igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- For å si det mildt, etter programmet har vi innsett at vi ikke kommuniserer så bra som vi en gang gjorde, sa Colton i et intervju med People ifølge E! News.

- Det var et veldig ekte og følsomt brudd, men det føltes godt å være følsom og ekte for det tvang oss til å gå videre. Nå vet vi hvor flagget står. Når problemer bygger seg opp, så prater vi om det. Vi prøver å være ærlige og virkelig stole på hverandre, sa han videre.

Duoen forlovet seg aldri slik det er tradisjon for når man velger hverandre i «The Bachelor».

KRITIKK: Ida Myren ble kjent da hun var med i «Love Island», men fant ikke kjærligheten der. Nå åpner hun opp om hvordan det går på den fronten, og om hvilke bilder hun får kritikk for på Instagram. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Skilles etter tre år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer