Colton Underwood og Cassie Randolph:

Brudd for «The Bachelor»-paret

Ga opp «alt» for kjærligheten. Nå er det slutt.

BRUDD: Forholdet mellom Carrie Randolph og Colton Underwood har vært alt annet enn enkelt. Nå har de gått hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Forholdet mellom Carrie Randolph og Colton Underwood har vært alt annet enn enkelt. Nå har de gått hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Man kan ikke akkurat si at sesong 23 av «The Bachelor», som ble spilt inn en god stund før den ble sendt her til lands, gikk helt knirkefritt for seg. Colton Underwood (28) skapte nemlig en rekke overskrifter da han forelsket seg i Cassie Randolph (25).

Da han erklærte sin kjærlighet til henne og fortalte at han var klar til å sende de to andre gjenstående deltakerne hjem, ble han derimot dumpet. 25-åringen følte seg ikke klar for en eventuell forlovelse.

Det endte i elleville scener, der Underwood blant annet hoppet over et gjerde og stakk fra kamerateamet og resten av produksjonen. Han ønsket ikke lenger å ta del i programmet, og var klar for å avslutte det hele for å gå etter Randolph.

- Syke måneder

Dramaet munnet riktignok ut i at han uansett sendte hjem de to gjenværende kvinnene - til tross for at Randolph hadde dumpet ham. Rett før 25-åringen skulle forlate reality-innspillingen, stormet Underwood inn og erklærte sin kjærlighet for henne.

I ettertid ble de to et par, og var lenge tilsynelatende svært lykkelige.

Men nå, etter mindre enn to år sammen, er det over for de to turtelduene. Det bekrefter Underwood selv på Instagram, ifølge E! News.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer