Brudd for Taylor Swift og Calvin Harris

Lykken mellom superparet brast etter 15 måneder.

OVER: Romansen mellom sangstjernen Taylor Swift og Calvin Harris har tatt slutt etter 15 måneder sammen.  Foto: Splash News
OVER: Romansen mellom sangstjernen Taylor Swift og Calvin Harris har tatt slutt etter 15 måneder sammen. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For kun halvannen måned siden uttalte popstjernen Taylor Swift (26) at hun var i et «magisk forhold» med den berømte DJ'en Calvin Harris, hvis egentlige navn Adam Richard Wiles (32).

Nå skal magien mellom de to stjernene imidlertid ha tatt slutt, etter kun 15 måneder.

En kilde nær paret sier til nettstedet E! Online at det var Calvin som bestemte seg for å gjøre det slutt.

- Bruddet skjedde forrige uke. Taylor og Adam avsluttet ting på udramatisk vis, og årsaken var at romantikken hadde kjølnet. Det var han som avsluttet forholdet. Det hele ble gjort på en moden måte. Taylor er ganske lei seg, men de har fremdeles kontakt.

Det var i mars i fjor duoen begynte å date, etter de hadde møtt hverandre under Brit Awards måneden før. I mai samme år viste de sin kjærlighet for første gang under Billboard Music Awards. 

Saken fortsetter under bildet.

STORMFORELSKET: Under Billboard Music Awards i mai i fjor, viste stjerne-DJ'en og popstjernen sine varme følelser for hverandre for første gang.  Foto: Ap
STORMFORELSKET: Under Billboard Music Awards i mai i fjor, viste stjerne-DJ'en og popstjernen sine varme følelser for hverandre for første gang. Foto: Ap Vis mer

Var verdens rikeste kjendispar

I fjor sommer ble de tidligere turtelduene kåret til verdens rikeste kjendispar av finansbladet Forbes, som avslørte at de til sammen hadde en formue på over en milliard kroner. 

Taylor og den skotske DJ'en feiret ettårsdagen som kjærester i mars, noe de gledelig delte med sine fans i sosiale medier.

Måneden etter åpnet Swift seg om forholdet med Calvin.

- Akkurat nå er jeg er i et magisk forhold. Og jeg ønsker selvfølgelig at det skal være vårt og ikke høyprofilert. Dette er den ene tingen som er min i mitt personlige liv, sa hun til Vogue, ifølge People.com.

Saken fortsetter nedenfor.

ROMANTISK: Paret delte romantiske feriebilder i sosiale medier da de ferierte sammen i mars.  Foto: Xposure
ROMANTISK: Paret delte romantiske feriebilder i sosiale medier da de ferierte sammen i mars. Foto: Xposure Vis mer

Skjedde uken etter ulykken

Bruddet mellom de to musikerne skjedde uken etter stjerne-DJ'en var involvert i en alvorlig bilulykke da han var på vei til flyplassen i Los Angeles. 

Harris ble fraktet til sykehus i ambulanse og ble behandlet for kuttskader i ansiktet.

TMZ meldte at Harris valgte å forlate sykehuset etter undersøkelsen, mot legens anbefaling, fordi det ikke var mulig for stjernen å få enerom på sykehuset.

- Taylor stilte opp for Adam etter ulykken, til tross for at forholdet gikk mot en ende, sier kilden til E! Online. 

Både Taylor og Calvin har vært i tidligere profilerte kjærlighetsforhold. Calvin på sin side har vært sammen med den britiske artisten Rita Ora (25), mens Taylor har vært sammen med kjendiser som Jake Gyllenhaal (35), John Mayer (38), Joe Jonas (26) og Harry Styles (22).  

GOD KLEM: Her fikk Taylor Swift en god klem av Calvin Harris etter hun sto på scenen under iHeartRadio Music Awards i Los Angeles i starten av april.  Foto: Rex Features
GOD KLEM: Her fikk Taylor Swift en god klem av Calvin Harris etter hun sto på scenen under iHeartRadio Music Awards i Los Angeles i starten av april. Foto: Rex Features Vis mer

LES OGSÅ: - Hun tenker på å gi ham en ny sjanse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer