Brudd for superparet

Nicollette Sheridan og Michael Bolton bryter forlovelsen.

SLUTT: Bryllupet mellom Michael Bolton og Nicollette Sheridan er avlyst. Foto: All Over Press
SLUTT: Bryllupet mellom Michael Bolton og Nicollette Sheridan er avlyst. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LOS ANGELES (Seher.no): Selv om Nicollette Sheridan (44) og Michael Bolton (55) havnet høyt oppe på listen over "Hollywoods mest kosete par" har de nå valgt å bryte forholdet, melder Eonline.com. - Nicollette Sheridan og Michael Bolton har brutt forlovelsen i all vennskaplighet. De setter likevel pris på at media respekterer privatlivet deres i denne sammenheng, sier hennes talsperson i en pressemelding, ifølge nettstedet. Paret har i alt vært sammen i fem år. De startet å date for første gang på nittitallet og fant tilbake til hverandre igjen i 2005. Året etter forlovet de seg og begynte å planlegge bryllup. - Forholdet mellom Nicollette og jeg er veldig seriøst. Jeg er forpliktet til henne og det er en spesiell tid i livet mitt. Jeg har en god følelse for fremtiden vår, sa Bolton om forholdet deres til New York Daily News i januar 2006. "Frustrerte Fruer"-stjernen har tidligere vært gift med Harry Hamlin, mens "Georgia On My Mind"-sangeren har tre døtre fra ekteskapet med Maureen McGuire. Har du et kjendistips? Tips oss her!LES OGSÅ: - 44 år og fantastisk

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer