SLUTT: Bryllupet mellom Michael Bolton og Nicollette Sheridan er avlyst. Foto: All Over Press
SLUTT: Bryllupet mellom Michael Bolton og Nicollette Sheridan er avlyst. Foto: All Over PressVis mer

Brudd for superparet

Nicollette Sheridan og Michael Bolton bryter forlovelsen.

LOS ANGELES (Seher.no): Selv om Nicollette Sheridan (44) og Michael Bolton (55) havnet høyt oppe på listen over "Hollywoods mest kosete par" har de nå valgt å bryte forholdet, melder Eonline.com.

- Nicollette Sheridan og Michael Bolton har brutt forlovelsen i all vennskaplighet. De setter likevel pris på at media respekterer privatlivet deres i denne sammenheng, sier hennes talsperson i en pressemelding, ifølge nettstedet.

Paret har i alt vært sammen i fem år. De startet å date for første gang på nittitallet og fant tilbake til hverandre igjen i 2005. Året etter forlovet de seg og begynte å planlegge bryllup.

- Forholdet mellom Nicollette og jeg er veldig seriøst. Jeg er forpliktet til henne og det er en spesiell tid i livet mitt. Jeg har en god følelse for fremtiden vår, sa Bolton om forholdet deres til New York Daily News i januar 2006.

"Frustrerte Fruer"-stjernen har tidligere vært gift med Harry Hamlin, mens "Georgia On My Mind"-sangeren har tre døtre fra ekteskapet med Maureen McGuire.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: - 44 år og fantastisk