Millie Bobby Brown:

Brudd for «Stranger Things»-stjernen

- Vi er fortsatt gode venner.

SINGEL: Millie Bobby Brown og kjæresten Jacob Sartorius har gjort det slutt. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: Millie Bobby Brown og kjæresten Jacob Sartorius har gjort det slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter syv måneder har kjærligheten tatt slutt for Millie Bobby Brown (14), kjent fra Netflix-suksessen «Stranger Things».

Det bekrefter skuespilleren selv på Instagram, melder People.

Bruddet med kjæresten, musiker Jacob Sartorius (15), skal ifølge stjernen selv ha vært helt udramatisk, og duoen er fremdeles gode venner.

BRUDD: Millie Bobby Brown og kjæresten har gått fra hverandre. Det bekrefter hun i en story på bildedelingstjenesten Instagram. Foto: Skjermdump / Instagram
BRUDD: Millie Bobby Brown og kjæresten har gått fra hverandre. Det bekrefter hun i en story på bildedelingstjenesten Instagram. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Romanseryktene mellom de to begynte først å svirre tilbake i oktober 2017, da flere fans la merke til at Millie og Jacob flørtet i sosiale medier. Begge har millioner av følgere på Instagram, og flørtingen ble derfor lagt merke til av fansen.

På Millies bursdag 19. februar, delte Jacob et søtt bilde av de to der han i bildeteksten erklærte sin kjærlighet til den talentfulle 14-åringen.

«Gratulerer med dagen til denne vakre jenta. Du er den morsomste, mest omsorgsfulle personen i hele verden. Jeg håper dette året bringer deg mange gode minner og øyeblikk du vil huske for alltid. Gleder meg til å se deg. Jeg elsker deg og savner deg så mye», skrev han blant annet.

I etterkant av at forholdet mellom de to ble kjent for omverdenen, har de begge til stadighet lagt ut bilder av hverandre i sosiale medier.

im alright, but even better w u 🌊

Et innlegg delt av Jacob Sartorius (@jacobsartorius)

Et innlegg delt av MBB (@milliebobbybrown)

Barnestjerner

Både Millie og Jacob oppnådd svært suksessfulle karrierer i ung alder. Mens Millie for alvor slo gjennom i rollen som Eleven i Netflix-serien «Stranger Things», ble Jacob kjent gjennom videodelingsappen «Vine».

Millie ble født i Spania, men har britiske foreldre. De flyttet tilbake til England da hun var fire år gammel.

Skuespillerkarrieren hennes startet tidlig, og allerede i 2013 var hun å se på skjermen. Da i eventyrserien «Once Upon A Time». Briten har også vært å se i «NCIS» og «Grey's Anatomy».

Høsten 2016 snakket Millie ut om den nye kjendisstatusen, i et intervju med magasinet Interview.

Der røpet hun blant annet historien om sitt første kyss, som ble alt annet enn en privat affære. I serien «Stranger Things» kysser hun nemlig Finn Wolfhard (15), som spiller karakteren Mike.

Saken fortsetter nedenfor.

FØRSTE KYSS: Millie har avsørt at hennes første kyss var med skuespillerkollega Finn Wolfhard, som hun spiller mot i den populære serien. Foto: NTB Scanpix
FØRSTE KYSS: Millie har avsørt at hennes første kyss var med skuespillerkollega Finn Wolfhard, som hun spiller mot i den populære serien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg måtte kysse Finn, ja. Det er heldigvis bare skuespill, og det var noe jeg måtte gjøre. Jeg ville gjort alt for programmet, sa hun til magasinet og fortsatte:

- Jeg klippet håret og kysset Finn. Det var absolutt merkelig. Det var jo liksom mitt første kyss, så klart det var litt rart, forklarte den da 12 år gamle skuespilleren.

Fascinerende

Den mystiske science fiction-serien der Millie spiller en av hovedrollene, tar for seg skumle hendelser som finner sted i en småby i USA. Det blir opp til en ung vennegjeng å stoppe de onde kreftene som er i sving i byen.

ELEVEN: Millie har fått mye skryt for rollen som Eleven i serien «Stranger Things». Foto: Netflix
ELEVEN: Millie har fått mye skryt for rollen som Eleven i serien «Stranger Things». Foto: Netflix Vis mer

Foreløpig har det kommet to sesonger av den populære serien, og sesong tre er ventet i 2019, ifølge nettstedet Digital Spy.

Karakteren Eleven har fascinert millioner, og det samme har Millie som privatperson. Stilen hennes har spesielt mange bitt seg merke i.

I tv-serien er håret til skuespilleren snauklipt, mens hun går i maskulint tøy og labfrakker. I virkeligheten er situasjonen en annen.

På premieren til den andre sesongen, som ble avholdt i slutten av oktober, dukket hun opp på den røde løperen i en sort skinnkjole, med langt hår og sminke på både øyne og kinn. Kjolen var signert Calvin Klein av Raf Simons.

Saken fortsetter under.

UGJENKJENNELIG: Mange sperret opp øynene da Millie Bobby Brown dukket opp på rød løper med langt, mørkt hår, skinnkjole og røff sminke. Foto: NTB Scanpix
UGJENKJENNELIG: Mange sperret opp øynene da Millie Bobby Brown dukket opp på rød løper med langt, mørkt hår, skinnkjole og røff sminke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

14-åringen har gjort flere intervjuer de siste årene i forbindelse med seriens to kritikerroste sesonger. Hun har dukket opp i flere ulike antrekk, som alle har stått i kontrast til hva karakteren Eleven ville ha hatt på seg.

Prisutdelinger er også en del av karriereveien. Da hun i september 2017 dukket opp på Emmy-utdelingen, var det en vakker Millie ikledd en bløtkakekjole med tyllskjørt som fikk ros i motepressen.

Saken fortsetter under bildet.

VAKKER: Millie fikk mye skryt for denne bløtkakekjolen hun hadde på seg under Emmy-utdelingen i september 2017. Foto: NTB Scanpix
VAKKER: Millie fikk mye skryt for denne bløtkakekjolen hun hadde på seg under Emmy-utdelingen i september 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I januar høstet skuespilleren mye skryt for antrekket hun hadde på seg i anledning den årlige SAG-utdelingen.

I rosa kjole - med slør - imponerte 14-åringen på rød løper. Av motepresse verden over omtaltes hun som en av kveldens vinnere.

Saken fortsetter nedenfor.

LEKEN: Millie fikk virkelig vist frem sin lekenhet da hun i januar dukket opp i Converse på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix
LEKEN: Millie fikk virkelig vist frem sin lekenhet da hun i januar dukket opp i Converse på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Converse-skoene var prikken over i-en for det søte og morsomme antrekket. USA Today omtalte skoene som kveldens beste tilbehør.

Millie hadde for anledningen tatt håret i såkalte «space buns» - en look inspirert av prinsesse Leah fra «Star Wars»-universet.

LES OGSÅ: Går fra sin sjette undertøysmodell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer