Ed Westwick:

- Brudd for stjerneparet

«Gossip Girl»-stjernen skal ha blitt dumpet.

OVER: Tamara Francesconi og Ed Westwick traff hverandre i 2019. Nå skal det være slutt. Foto: Instagram/Tamara Francesconi
OVER: Tamara Francesconi og Ed Westwick traff hverandre i 2019. Nå skal det være slutt. Foto: Instagram/Tamara Francesconi Vis mer
Publisert

Høsten for to år siden kom nyheten om at «Gossip Girl»-stjernen Ed Westwick (34) hadde funnet kjærligheten med den sørafrikanske modellen og influenseren Tamara Francesconi (25).

Paret ble da observert sammen på lunsj i Los Angeles, og Daily Mail publiserte også kyssebilder av duoen.

- Tamara er stormforelsket i Ed, og han er stolt over å si at hun er kjæresten hans, fortalte en kilde til The Sun, og la til:

- Familien og vennene hans har alle godkjent henne, og synes at de passer fantastisk godt sammen.

COMBACK Ed Westwick gjør comeback som karakteren Chuck Bass fra «Gossip Girl» Vis mer

«Ferskt brudd»

Nå, nesten to år senere, skal paret har gjort det slutt. Det melder Daily Mail torsdag.

Nettstedet skriver videre at det skal ha vært Francesconi som brøt med Westwick, best kjent som sleipe Chuck Bass i tenåringsdramaet «Gossip Girl».

Hverken Westwick eller Francesconi har foreløpig kommentert det angivelige bruddet, men onsdag delte 25-åringen en kryptisk video av Oprah Winfrey (67) som skal ha hintet om at forholdet er over.

«Når mennesker viser deg hvem de egentlig er, hvorfor tror du dem ikke? Hvorfor må du se det 29 ganger før du innser hvem de egentlig er. Hvorfor forstår du det ikke første gang mennesker viser deg hvem de er? Tro dem første gang», sier Oprah i videoklippet, skriver Daily Mail.

Da Francesconi i fjor fikk spørsmål på Instagram om hvordan hun og Westwick traff hverandre, svarte modellen, som er en stor «Gossip Girl»-fan, følgende:

- Helt ute av det blå kontaktet han meg i innboksen min og sa hei. Jeg falt nesten av stolen. Etter å ha chattet en stund ba han meg ut på date, noe jeg trodde var en middag. I stedet tok han meg med til en sommerfugl-farm i Mayfair, og etterpå brukte vi hele dagen på å opplevde London sammen. Resten er historie, forklarte hun den gang, ifølge nettstedet.

Alvorlige anklager

Ed Westwick har holdt en lav profil i media etter at han i november 2017 ble anklaget for seksuelle overgrep.

Den gang postet den amerikanske skuespilleren Kristina Cohen (29) et lengre innlegg på Facebook hvor hun hevdet at 32-åringen hadde voldtatt henne.

Kort tid etterpå anklaget nok en kvinne Westwick for overgrep.

PRINS PÅ FEST: I kjølvannet av overgrepsanklager og spørsmål rundt vennskapet til avdøde Jeffrey Epstein, sier prins Andrew sier i et nytt intervju at han ikke skjønner hvordan han har fått stempelet som «partyprins», da han ikke lenger fester. Bilder av prinsen i Saint-Tropez sier det motsatte. Foto: Coleman-Rayner / Stella Pictures. Klipp: Emilie Rydning Vis mer

Dette resulterte i at briten ble klippet ut av BBC-serien «Ordeal By Innocence» og at skuespiller Christian Cook tok over rollen hans som karakteren Mickey Argyll.

- Dette er alvorlige påstander som Ed Westwick har nektet for. BBC tar ingen side, men inntil disse sakene er løst, vil vi ikke sende «Ordeal by Innocence», uttalte en talsperson fra BBC da anklagene ble kjent.

I alt anklaget tre kvinner Ed Westwick for overgrep, mens skuespilleren selv hele tiden hevdet sin uskyld.

- Jeg har ikke gjort dette, og samarbeider nå med myndighetene for å få renvasket navnet mitt, sa han i november 2017, ifølge Daily Mail.

Ifølge The Sun ble 32-åringen renvasket for de alvorlige anklagene i fjor.

- Det er synd at folk forhåndsdømte denne saken, og at det tok over åtte måneder før Ed ble offisielt renvasket for disse anklagene, uttalte advokaten hans Blair Berk den gang.

LES OGSÅ: På utkikk etter hver sin leilighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer