Rachel Bilson og Bill Hader:

- Brudd for stjerneparet

Rachel Bilson og Bill Hader skal ha gått hver til sitt etter et halvt år.

OVER OG UT: Ifølge flere anonyme kilder til den amerikanske tabloidpressen skal det være slutt mellom Rachel Bilson og Bill Hader. Her er de avbildet under årets Golden Globe-utdeling. Foto: NTB Scanpix
OVER OG UT: Ifølge flere anonyme kilder til den amerikanske tabloidpressen skal det være slutt mellom Rachel Bilson og Bill Hader. Her er de avbildet under årets Golden Globe-utdeling. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av januar dukket «The O.C»-stjernen Rachel Bilson (38) opp på den røde løperen under Golden Globe med «Saturday Night Live»-stjernen Bill Hader (42) - til stor overraskelse for mange.

Ifølge Page Six poserte de to sammen for fotografene mens Bill holdt armen rundt 38-åringens midje. Rachels sminkør delte også et bilde av de to på Instagram, noe som ifølge nettstedet bekreftet at de var blitt et par.

«Og så er de av gårde på Golden Globe. Det søteste paret noensinne», skrev hun, ifølge nettstedet.

HÅND I HÅND: Under Golden Globe-utdelingen tidligere i år ble Rachel Bilson og Bill Hader avbildet mens de leide hender. Foto: NTB Scanpix
HÅND I HÅND: Under Golden Globe-utdelingen tidligere i år ble Rachel Bilson og Bill Hader avbildet mens de leide hender. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Helt knust

Romanseryktene mellom de to stjernene begynte først å florere like før jul i fjor, da de ble observert sammen på Starbucks i Tulsa, Oklahoma. I etterkant har de blitt observert sammen en rekke ganger, blant annet på nyttårsaften i fjor.

Nå kan det imidlertid se ut til at romansen har tatt slutt. Det melder flere amerikanske medier, som hevder de har fått bruddet bekreftet av anonyme kilder.

- Hun er helt knust, sier en anonym kilde til E News. om Rachel.

Francesca Farago og Harry Jowsey forlovet seg etter deres opptreden i Netflix-serien «Too hot to handle». Nå har kjærligheten tatt slutt. Vis mer

Stjerneduoen har for øvrig hittil ikke bekreftet romanseryktene eller det angivelige bruddet.

Nyheten kommer imidlertid bare noen måneder etter at en kilde fortalte til People at forholdet mellom de to stjernene hadde blitt mer seriøst.

- De tilbringer mye tid sammen og det virker som et seriøst forhold. De var i Los Angeles under valentinsdag-helgen, og på søndagen dro de til Montage Hotel i Laguna Beach, fortalte kilden.

Videre forklarte kilden at det virket som at de to hadde et morsomt forhold, og at Rachel alltid virket underholdt av skuespilleren.

- Hun klarer ikke slutte å le når hun er sammen med Bill. Han er veldig søt og hensynsfull mot henne. Rask til å åpne dører og oppfører seg veldig imøtekommende, fortsatte kilden til People.

HÅP: Thammy og Nate gjorde det slutt bare måneder etter innspillingen av «Love Island», men åpner opp for at de kan finne tilbake til hverandre igjen. Vis mer

Spilte mot hverandre

Rachel og Bill jobbet sammen i den romantiske komedien «The To Do List» i 2013. På tidspunktet var sistnevnte gift med filmregissør Maggie Carey (45), og sammen har de barna Hayley (5), Harper (7) og Hannah Kathryn (10). Bill og Maggie gikk hver til sitt i 2018.

Rachel på sin side har datteren Briar Rose (5) sammen med ekskjæresten og skuespiller Hayden Christensen (39). De to gikk hver til sitt i 2017, etter nesten ti år som kjærester.

Duoen møttes for første gang da de spilte mot hverandre i filmen «Jumper» i 2007, og ble forlovet i desember 2008.

2007: Det var i 2017 at Rachel Bilson og Hayden Christensen gikk hvert til sitt etter 10 år som par. Foto: NTB Scanpix
2007: Det var i 2017 at Rachel Bilson og Hayden Christensen gikk hvert til sitt etter 10 år som par. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun har flyttet tilbake til Los Angeles, mens han er bosatt i Toronto. Det har gått dårlig mellom dem i noen måneder, forklarte en kilde til US Weekly. om bruddet, og la til:

- Det er fullstendig, offisielt slutt mellom dem.

TILBAKE: Det er allerede kjent at Melina og de svenske brødrene Daniel og Pierre Louis gjør comeback i årets sesong av «Ex on the beach». Nå viser det seg at flere gamle kjenninger ønsker å være med på moroa. Vis mer

- Det var et rødt flagg

Siden den gang har «The O.C»-stjerna uttalt seg åpent om det å date som alenemor.

- Jeg snakket med noen fyrer for noen måneder siden, og da jeg tok opp datteren min fulgte de det aldri opp eller spurte mer om henne. Det var et rødt flagg fordi alle som du skal være involvert med, og ikke minst hvis du har et barn - så må det handle om barnet, uttalte hun i fjor, ifølge E News.

ETTBARNSMOR: Rachel Bilson har datteren Briar Rose sammen med ekskjæresten Hayden Christensen. Foto: NTB Scanpix
ETTBARNSMOR: Rachel Bilson har datteren Briar Rose sammen med ekskjæresten Hayden Christensen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skuespilleren innrømmet at hun er rask med å ta opp det faktum at hun er en singel forelder i samtale med potensielle flammer.

- Jeg tar det alltid opp. Hun er min verden og jeg snakker om henne hele tiden. Hvor spesielt hadde det ikke vært om jeg skjulte det? Hvis du skal være med noen må de være interessert i barnet ditt eller være villige til å være rundt barnet, fortsatte hun.

LES OGSÅ: Bryter endelig tausheten om bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer