Nora Mørk og Martin Ylven:

Brudd for stjerneparet

Et knapt år etter at de bekreftet at de var kjærester, skal Nora Mørk og Martin Ylven ha brutt forholdet.

SLUTT: I mai i fjor bekreftet paret at de hadde funnet kjærligheten. Nå, ett år seinere, skal det være slutt. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: I mai i fjor bekreftet paret at de hadde funnet kjærligheten. Nå, ett år seinere, skal det være slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I disse dager er det et år siden spekulasjonene raste i Kjendis-Norge om håndballstjernen Nora Mørk (29) og ishockeyspiller Martin Ylven (31) var blitt et par. Duoen delte en rekke bilder av og med hverandre i sosiale medier, men først noen uker senere bekreftet Mørk overfor Dagbladet at de var kjærester.

En tid senere la håndballspilleren også ut flere detaljer om forholdet i et intervju med KK.

Men nå, om lag et år etter at 31-åringen avslørte den romantiske nyheten, skal paret ha bestemt seg for å skille lag.

Delte bilder

På deres respektive Instagram-kontoer har følgerne den siste tida vært vitne til at bilder av paret sammen er blitt slettet, noe som åpenbart først styrket mistanken om at de ikke lenger er et par.

I den senere tid har også nyheten om det angivelige bruddet gått som ild i tørt gress, også i miljøene rundt idrettsparet. Se og Hør har ved flere anledninger forsøkt å få en kommentar fra både Mørk og Ylven, så langt uten å lykkes.

Som nevnt delte både Mørk og Ylven en rekke kryptiske bilder av hverandre på Instagram før kjærestenyheten ble kjent, noe som naturligvis satte fart på ryktene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer