Nora Mørk og Martin Ylven:

Brudd for stjerneparet

Et knapt år etter at de bekreftet at de var kjærester, skal Nora Mørk og Martin Ylven ha brutt forholdet.

SLUTT: I mai i fjor bekreftet paret at de hadde funnet kjærligheten. Nå, ett år seinere, skal det være slutt. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: I mai i fjor bekreftet paret at de hadde funnet kjærligheten. Nå, ett år seinere, skal det være slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I disse dager er det et år siden spekulasjonene raste i Kjendis-Norge om håndballstjernen Nora Mørk (29) og ishockeyspiller Martin Ylven (31) var blitt et par. Duoen delte en rekke bilder av og med hverandre i sosiale medier, men først noen uker senere bekreftet Mørk overfor Dagbladet at de var kjærester.

En tid senere la håndballspilleren også ut flere detaljer om forholdet i et intervju med KK.

Men nå, om lag et år etter at 31-åringen avslørte den romantiske nyheten, skal paret ha bestemt seg for å skille lag.

Delte bilder

På deres respektive Instagram-kontoer har følgerne den siste tida vært vitne til at bilder av paret sammen er blitt slettet, noe som åpenbart først styrket mistanken om at de ikke lenger er et par.

I den senere tid har også nyheten om det angivelige bruddet gått som ild i tørt gress, også i miljøene rundt idrettsparet. Se og Hør har ved flere anledninger forsøkt å få en kommentar fra både Mørk og Ylven, så langt uten å lykkes.

Som nevnt delte både Mørk og Ylven en rekke kryptiske bilder av hverandre på Instagram før kjærestenyheten ble kjent, noe som naturligvis satte fart på ryktene.

Nora Mørk delte blant annet et bilde av seg selv i armkroken til en person med en tatovering på håndleddet som er svært lik den Ylven har. Ylven delte på sin side flere bilder som viste at han hadde vært på besøk i Ungarn, der Mørk har spilt for håndballklubben Györ.

Begge de nevnte bildene er nå borte fra Instagram, og det finnes ingen spor av hverandre igjen på kontoene.

HER ER TEGNENE: Den svenske artisten Zara Larsson og den britiske modellen Brian Whittaker har vært et par i to år. Nå virker det imidlertid ut som at forholdet kan ha tatt slutt. Video: Kine Falch. Programledere: Kine Falch og Jonas Scheie Hammer Vis mer

Bekreftet forholdet

- Ja, jeg har fått meg kjæreste. Det er riktig, sa hun til Dagbladet, som møtte henne under pressetreff i mai i fjor.

Tidligere i år kunne Mørk avsløre i et intervju med KK hvordan duoen møttes.

- Det var Martin som tok kontakt først. Han skrev en melding til meg på Instagram som det tok litt tid før jeg så og svarte på, fortalte hun.

Mørk svarte omsider den tidligere Vålerenga-spilleren, og endte opp med å prate en del med ham på bildedelingstjenesten, før de ble enige om å møtes. Det skal ha gått raskt for seg etter det.

Håndballstjernen sparte heller ikke på de gode ordene om Ylven, og var ærlig på at han er en ekstra god støttespiller når ting er vanskelig.

- Martin er verdens beste fyr. Å ha en som ham nå, i den fasen jeg er i, det er veldig bra for meg. Han vet hva som skal til for å motivere og har helt sykt mye energi, fortalte hun til magasinet.

Toppidrettsutøvere

Nora Mørk har markert seg som en av de beste håndballspillerne i landet. Blant annet har hun en lang karriere på Norges kvinnelandslag. De siste åra har hun spilt for klubben Györ i Ungarn og CSM Bucuresti i Romania.

Ylven har på sin side gjort karriere på ishockeybanen. 31-åringen, som kommer fra Høybråten, begynte karrieren i Lørenskog. Som tiåring gikk han til Vålerenga. Han har også vært innom klubber som Linköpings HC og Stjernen, men det er likevel Vålerenga som i brorparten av karrieren har vært Ylvens klubb.

Her har han også vært en sentral skikkelse i TV 2-programmet «Iskrigerne», som følger Vålerengas hockeylag tett, både på og utenfor banen.

Se og Hør har gjort gjentatte forsøk på å få en kommentar fra Nora Mørk og Martin Ylven til denne saken. Ingen av dem har besvart våre henvendelser.

LES OGSÅ: Forholdet som satte Norge på hodet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer