Linnéa Myhre og Sondre Lerche:

Brudd for stjerneparet

Avslører brudd i sosiale medier.

BRUDD: Linnéa Myhre og Sondre Lerche har vært et par siden 2013. Nå er det slutt. Foto: Andreas Fadum
BRUDD: Linnéa Myhre og Sondre Lerche har vært et par siden 2013. Nå er det slutt. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld la influenser, forfatter og tv-profil Linnéa Myhre (29) ut Youtube-videoen «Til alle det holder på å klikke for». Mens den pågående coronakrisen er tema i videoen, og Myhre håper å kunne inspirere seg selv og andre til å ha en bedre hverdag og mental helse under en vanskelig tid, er det nok det hun sier omtrent halvveis ut i videoen, som overrasker.

- Nå har jeg verken barn eller for lite plass, men jeg har likevel sittet innestengt med ekskjæresten min i flere uker enn det jeg egentlig har oversikt over. Og det er ikke heller problemfritt kan jeg si, sier hun blant annet i videoen.

Slutt før coronapandemien

Siden 2013 har Myhre vært sammen med musiker Sondre Lerche, og tidligere i år kunne 29-åringen avsløre at hun «flyttet» fra Norge en periode for å tilbringe tid med ham i Los Angeles.

- Selv om det ble slutt før en fyr bestemte seg for å spise flaggermus i Kina, så er det fint og viktig å forsøke og stå sammen i en uvanlig situasjon. Prøve å finne felles løsninger, være litt raus og strekke seg litt lenger enn man vanligvis ville ha gjort. Jeg sier på ingen måte at det er lett, fortsetter hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer