Linnéa Myhre og Sondre Lerche:

Brudd for stjerneparet

Avslører brudd i sosiale medier.

BRUDD: Linnéa Myhre og Sondre Lerche har vært et par siden 2013. Nå er det slutt. Foto: Andreas Fadum
BRUDD: Linnéa Myhre og Sondre Lerche har vært et par siden 2013. Nå er det slutt. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld la influenser, forfatter og tv-profil Linnéa Myhre (29) ut Youtube-videoen «Til alle det holder på å klikke for». Mens den pågående coronakrisen er tema i videoen, og Myhre håper å kunne inspirere seg selv og andre til å ha en bedre hverdag og mental helse under en vanskelig tid, er det nok det hun sier omtrent halvveis ut i videoen, som overrasker.

- Nå har jeg verken barn eller for lite plass, men jeg har likevel sittet innestengt med ekskjæresten min i flere uker enn det jeg egentlig har oversikt over. Og det er ikke heller problemfritt kan jeg si, sier hun blant annet i videoen.

Slutt før coronapandemien

Siden 2013 har Myhre vært sammen med musiker Sondre Lerche, og tidligere i år kunne 29-åringen avsløre at hun «flyttet» fra Norge en periode for å tilbringe tid med ham i Los Angeles.

- Selv om det ble slutt før en fyr bestemte seg for å spise flaggermus i Kina, så er det fint og viktig å forsøke og stå sammen i en uvanlig situasjon. Prøve å finne felles løsninger, være litt raus og strekke seg litt lenger enn man vanligvis ville ha gjort. Jeg sier på ingen måte at det er lett, fortsetter hun.

Underveis i videoen hører man også at Myhre og Lerche er i samme hjem, og førstnevnte påpeker at man må forsøke å finne løsninger i en ellers vanskelig hverdag.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Linnéa Myhre i forbindelse med saken, men har foreløpig ikke lykkes.

Offentlig par

Duoen har stått ved hverandres side i om lag syv år før de nå har gått hver til sitt. I 2014 uttalte Lerche at det var rart å være et kjendispar.

- Det er nok noe jeg aldri blir verken vant til eller komfortabel med, innrømmet han overfor VG.

BEKLAGER: Linnéa Myhre har beklaget seg til flere etter å ha skrevet om dem på den tidligere bloggen sin. Video: Thea Hope / TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Paret har vernet forholdsvis godt om privatlivet sitt, og i ovennevnte intervju uttalte 37-åringen følgende:

- Det blir til at man føler at man må beskytte forholdet. Særlig når det er tidlig - man får følelsen av å måtte forsvare noe man kanskje ikke helt vet hva er ennå.

«Flyttet» fra Norge

I årets sesong av «Bloggerne», som Myhre har vært en del av, fikk man blant annet se at hun dro til Los Angeles, der Sondre Lerche bor.

TILBRINGER TID SAMMEN: Til tross for at stjerneparet har gått hver til sitt, har de tilbragt mye tid sammen den siste tida. Foto: NTB scanpix
TILBRINGER TID SAMMEN: Til tross for at stjerneparet har gått hver til sitt, har de tilbragt mye tid sammen den siste tida. Foto: NTB scanpix Vis mer

Byen har hun besøkt en rekke ganger de siste årene. Den siste boken hennes, «Meg, meg, meg», handler primært om den amerikanske vestkystbyen.

Da Se og Hør møtte Myhre i slutten av januar var det en uke til hun nok en gang skulle sette seg på flyet i retning USA - denne gang var det for en lengre periode. Myhre kunne nemlig avsløre at hun skulle studere i englenes by fremover.

29-åringen anslo da at hun skulle være i LA i omtrent tre måneder.

- Jeg skal jo ikke flytte helt, da hadde jeg tatt med tingene mine. Det blir bare en litt lang reise for å ta et kurs. Jeg har vært borte lenge før, og det er veldig stas å flytte mye på meg, men jeg savner fort det norske. Man savner den norske, innadvendte «fucka» kulturen, for man blir fort litt gal av det overfladiske i Los Angeles, sa hun, men la til at det gode været er et absolutt pluss.

- Sondre bor jo der, så vi skal bo sammen i en periode. Det blir nok hyggelig. Men jeg er nødt til å finne min egen omgangskrets, og det gruer jeg meg litt til. Jeg må oppsøke steder der jeg kan prate med folk. Det er det skumleste jeg vet, sa hun videre.

LES OGSÅ: - Brudd for stjerneparet - igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer