Amalie Snøløs og Herman Tømeraas:

Brudd for stjerneparet

Duoen har gått hver til sitt.

SLUTT: Amalie Snøløs intervjuet i anledning «Skal vi danse»-deltakelsen i fjor. Her fortalte hun blant annet om forholdet til «Skam»-skuespilleren Herman Tømmeraas. Reporter: Kine Falch / Video: Mia Langås Flåta Vis mer
Publisert

Det florerte lenge romanserykter mellom den tidligere «Farmen»-deltakeren Amalie Snøløs (23) og «Skam»-skuespilleren Herman Tømmeraas (22), før de i april i fjor omsider bekreftet at de var et par.

Lykken ble riktignok kortvarig. Se og Hør vet at paret gikk hver til sitt allerede i sommer.

Bruddrykter

Det har lenge florert rykter om et mulig brudd mellom Snøløs og Tømmeraas. Selv i kommentarfeltene på både Snøløs og Tømmeraas' Instagram-profiler, har brudd-spørsmålene haglet. Verken Snøløs eller Tømmeraas har kommet tilbake til fansen med et svar.

BRUDD: Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas ble på kort tid etter svært populære par, etter at de i april i fjor bekreftet at de var blitt kjærester. Nå har forholdet tatt slutt. Her er duoen avbildet i fjor, under festpremieren på dansefilmen «Battle». Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas ble på kort tid etter svært populære par, etter at de i april i fjor bekreftet at de var blitt kjærester. Nå har forholdet tatt slutt. Her er duoen avbildet i fjor, under festpremieren på dansefilmen «Battle». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Snøløs og Tømmeraas har heller ikke delt noen bilder av hverandre på Instagram siden slutten av april. Se og Hør har kunnskap om at den populære duoen valgte å avslutte forholdet for flere måneder siden.

Se og Hør har de siste ukene gjort en rekke forsøk på å få en kommentar fra både Snøløs og Tømmeraas til denne saken. De har så langt ikke besvart våre henvendelser.

RØRT: Herman Tømmeraas ble rørt til tårer da han så kjæresten Amalie Snøløs på parketten under første episode av «Skal vi danse». Video: Helén Skogstad. Reporter: Julie Solberg Vis mer

Vennskap ble kjærlighet

Da Se og Hør møtte Snøløs på den røde løperen under fjorårets Elle-fest, kunne 23-åringen avsløre hvordan hun og Tømmeraas møttes for første gang.

- Vi møttes faktisk gjennom felles bekjente, og begynte deretter å prate sammen på sosiale medier. Plutselig fant vi ut at vi ville jobbe sammen, fortalte hun den gang.

Den tidligere «Skal vi danse»-deltakeren forklarte videre at hun og Tømmeraas hadde et vennskapelig forhold i starten. Det gikk derimot ikke lang tid før de innså at de hadde romantiske følelser for hverandre.

- Plutselig skjønte vi at vi hadde funnet tonen, da. Så det var veldig hyggelig, sa hun og la til:

- Da vi la ut det første bildet, var vi bare venner. Det var 14. februar. Så utviklet det seg derfra, og vi følte at folk ventet litt på en slags bekreftelse. Da tenkte vi at det var like greit å offentliggjøre det.

Så for seg en fremtid

Det tok ikke lang tid før Snøløs og Tømmeraas ble et populært par. Til tross for at duoen uttalte seg om hverandre på hver sin kant, tok det en god stund før de stilte opp i sitt første intervju sammen.

DEBUT: Amalie Snøløs debuterer som skuespiller i sesong 3 av «Semester», serien kjæresten Herman Tømmeraas også spiller i og er med på å produsere. Vis mer

Det gjorde de hos «God kveld Norge» i september i fjor. Den gang fortalte de blant annet at de hadde store planer for fremtiden sammen.

- Er man sammen nå, er det fordi man ser for seg en fremtid sammen, og jeg ser så mye potensial i forholdet vårt, sa Tømmeraas da.

I intervjuet avslørte også Snøløs hva som gjorde at hun falt for «Skam»-kjekkasen.

- Grunnen til at jeg liker Herman så godt, er at han er utrolig flink med familie og venner, og liksom hvordan han tar rommet, da. Han har så kul karisma. Alle som hilser på deg får et godt inntrykk, og tenker: «Han vil vi se mer av». Også er det det at du trigger meg hele tiden. Du får meg ut av komfortsonen, sa hun til Tømmeraas mens kameraene rullet.

LES OGSÅ: Gikk inn i sjokktilstand etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer