Katie Holmes og Jamie Foxx:

- Brudd for stjerneparet

Katie Holmes (40) og Jamie Foxx (51) skal ha gjort det slutt etter et seks år langt forhold.

BRUDD: Jamie Foxx og Katie Holmes skal ha vært kjærester i seks år, men nå skal lykken ha tatt slutt. Foto: Splash News/ NTB scanpix
BRUDD: Jamie Foxx og Katie Holmes skal ha vært kjærester i seks år, men nå skal lykken ha tatt slutt. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Ryktene om at superstjernene Katie Holmes (40) og Jamie Foxx (51) har vært et par har svirret i flere år. Nå opplyser derimot kilder tett på paret til Page Six og People at det skal være slutt mellom de to.

De to skuespillerne har holdt en relativt lav profil siden forholdet først ble omtalt i 2013, selv om duoen er blitt avbildet sammen flere ganger.

Stjerneparet har likevel holdt forholdet sitt svært privat for offentligheten de siste årene, og duoen har så langt aldri stilt opp for pressen for å verken bekrefte eller avkrefte romanseryktene.

Ingen av de tos representater har imidlertid bekreftet nyheten om bruddet overfor nettstedene. Ifølge vanligvis pålitelige People skal forholdet ha tatt slutt i mai, kort tid etter at de deltok på den sagnomsuste Met-gallaen sammen.

Avbildet med ny kvinne

Fredag i forrige uke ble derimot Jamie Foxx avbildet med en ny kvinne, og bruddryktene begynte for alvor å svirre.

ROMANSE?: Etter at Jamie Foxx fredag ble avbildet med det som viser seg å være artist og modell Sela Vave, tolkes det som en endelig bekreftelse på at han ikke er i et forhold med Katie Holmes. Foto: NTB Scanpix
ROMANSE?: Etter at Jamie Foxx fredag ble avbildet med det som viser seg å være artist og modell Sela Vave, tolkes det som en endelig bekreftelse på at han ikke er i et forhold med Katie Holmes. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge TMZ har «Django Unchained»-stjernen vært observert med den hittil ukjente kvinnen siden juni. Fredag kveld ble de to avbildet sammen på vei ut av en nattklubb i Hollywood, og nettstedet har nå klart å identifisere personen.

Den mystiske unge kvinnen skal være den gryende artisten, skuespiller og modellen Sela Vave. Hun har også publisert flere bilder og videoer av de to sammen på Instagram.

Under det ene bildet har hun skrevet følgende:

- Jeg er så takknemlig for denne mannen. Takk for alt du gjør og for at du har tro på meg.

På nåværende tidspunkt er det uvisst hvorvidt de to faktisk er et par, eller om Foxx bare har tatt den unge stjernen under sine vinger.

Tom Cruise er kjent for å gjøre mange av sine egne stunts i filmene sine. Her er han på rød løper for Mission Impossible 5, der han blant annet hang fra et fly. Vis mer

Omtalt ekteskap

Katie Holmes var før 2013 i et mye omtalt ekteskap med skuespiller Tom Cruise.

Eventyrbryllupet på det italienske Odescalchi-slottet sto to år etter at Holmes hadde fortalt en journalist om barndomsdrømmen om å gifte seg med Tom Cruise. Den gang var hun forlovet med «American Pie»-stjernen Chris Klein (40).

Romansen mellom Holmes og Cruise hadde utviklet seg lynraskt.

En måned etter bruddet med Klein, sto Holmes og Cruise frem som et par, og ble med ett blant Hollywoods hotteste. Kun tre måneder etter at de viste frem kjærligheten for første gang, kunne Holmes avsløre at hun ville konvertere til Scientologikirken. Tre dager senere kunngjorde de sin forlovelse, ifølge Insider.

Da paret giftet seg om lag halvannet år etter forlovelsen, hadde de allerede rukket å få dattera Suri (13) sammen.

Kuttet kontakt med datteren

Tom Cruise har de siste årene fått mye oppmerksomhet for en stadig større rolle i den omdiskuterte Scientologikirken.

Da Holmes begjærte skilsmisse i 2012, ti dager etter at de hadde blitt avbildet sammen på Island, skal ryktene ha det til at Cruise ønsket at datteren Suri skulle oppdras i kirken.

Samtidig som Holmes tok ut skilsmisse fra Cruise, trakk hun seg ut av Scientologikirken. Nettopp det skal være en av årsakene til at Tom siden den gang ikke har hatt mye med datteren å gjøre. Suri skal siden hun var seks år gammel stort sett bare ha sett sin berømte far i blader og på TV.

Tidligere var hun ofte å se med myke kosedyr i favnen, særlig kaninen hun fikk av faren da hun var ett år gammel.

Ifølge Celebrity Insider har datteren for lang tid siden begynt å spørre om hun har gjort noe galt, om det er hennes skyld at faren forsvant fra livet hennes.

- Jo eldre Suri blir, jo mer får hun vite om hvem faren er, og hvor travelt superstjernelivet hans er, har en kilde tidligere uttalt til nettstedet Hollywood Life.

LES OGSÅ: - Stormet ut etter spørsmål om Katie Holmes