«Riverdale»:

- Brudd for stjerneparet

Skuespillerparet skal angivelig ha gått fra hverandre etter to år som kjærester.

BRUDD: Skuespillerparet, som også spiller kjærester på skjermen, skal ha gått fra hverandre etter to år sammen. Foto: NTB Scanpix.
BRUDD: Skuespillerparet, som også spiller kjærester på skjermen, skal ha gått fra hverandre etter to år sammen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

Skuespillerne Cole Sprouse (26) og Lili Reinhart (22) spiller kjæresteparet Jughead og Betty i den populære ungdomsserien «Riverdale», og fant også raskt tonen privat.

Nå skal stjerneparet imidlertid ha gått fra hverandre, etter å ha datet i to år. Det melder UsWeekly.

Ryktene rundt bruddet begynte å svirre i helgen, da begge befant seg på messen Comic-Con i San Diego. De skal angivelig ha holdt avstanden fra hverandre under arrangementet, og stilte ikke på den røde løperen sammen.

HOLDER AVSTAND: På Comic-con i San Diego skal de angivelig ha holdt avstanden fra hverandre og poserte ikke sammen på den røde løperen. Dette bildet er fra en annen anledning. Foto: NTB Scanpix.
HOLDER AVSTAND: På Comic-con i San Diego skal de angivelig ha holdt avstanden fra hverandre og poserte ikke sammen på den røde løperen. Dette bildet er fra en annen anledning. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

På etterfesten til Entertainment Weekly etter arrangementet skal Sprouse og Reinhart også ha holdt avstand, og ble sjelden sett sammen. Samme kveld skal noen angivelig også ha overhørt Sprouse bekrefte ovenfor en bekjent at han og Reinhart ikke er sammen lengre.

Sommer-brudd

E! News meldte mandag at paret skal ha gått fra hverandre allerede i begynnelsen av sommeren. De skal heller ikke bo sammen under filmingen av neste sesong av «Riverdale».

INNSPILLING: Innspillingen av neste sesong av den populære serien har begynt, og ekskjærestene skal ha en vennlig tone. Foto: NTB Scanpix.
INNSPILLING: Innspillingen av neste sesong av den populære serien har begynt, og ekskjærestene skal ha en vennlig tone. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

En kilde forteller at de har holdt avstanden fra hverandre, men nå som filmingen av serien har begynt igjen, forsøker de ha en vennlig og profesjonell tone.

Selv om de har valgt å gå fra hverandre, mener kilden at det ikke er helt utenkelig at de to stjernene finner tilbake til hverandre.

- For øyeblikket er det uklart hvor de står, men det kan se ut som at det er gode sjanser for at de blir sammen igjen.

Tross den nylige splittelsen, skal eksene ha forholdt seg profesjonelle da de satt ved siden av hverandre under seriens panel på søndag. Reinhart la også ut et bilde på Instagram av Sprouse, seg selv og deres «Riverdale»-kollega KJ Apa, hvor hun humoristisk skrev:

View this post on Instagram

Please don’t put me between these two ever again.

A post shared by Lili Reinhart (@lilireinhart) on

- Vær så snill, ikke plasser meg mellom disse to igjen, noen gang.

Hemmelighetsfulle

Ingen av de har bekreftet bruddet. Paret er kjent for å være ganske reserverte når det kommer til forhold og privatliv generelt.

I et intervju med Harper's Bazaar i fjor uttalte Reinhart at hun ikke var komfortabel med å snakke om forholdet sitt.

- Jeg kommer ikke til å fortelle deg kjærlighetshistorien min. Det passer seg bare ikke nå.

I intervjuet fortalte hun videre at hun generelt taklet dårlig at folk spekulerer rundt kjærlighetslivet hennes.

PRIVATE: Sprouse og Reinhart var kjente for å være veldig reserverte når det kom til privarliv og kjærligheten. Foto: NTB Scanpix.
PRIVATE: Sprouse og Reinhart var kjente for å være veldig reserverte når det kom til privarliv og kjærligheten. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Folk vil alltid ha noe å si. Jeg har akseptert det, men det betyr ikke at det ikke er frustrerende når det blir så mye spekulasjoner.

Sprouse fortalte også til People hvorfor de holdt kortene tett inntil brystet.

- Lili og jeg blir snakket om i mediene hele tiden, og jeg tror det har mye å gjøre med at offentligheten vil være informert om kjærligheten mellom karakterene vi spiller, og av den grunn derfor vil at vi skal være sammen. Det er på mange måter en dyp fornærmelse og invadering av vårt privatliv, samtidig som det er et æresmerke fordi en har klart å skape kjemi på skjermen som seerne vil se i virkeligheten også. Noe som er smigrende fra et profesjonelt standpunkt.

- Folk tror de har krav på privatlivet mitt, så derfor snakker jeg aldri om det. Ingen har rett til å vite noe om det. Folk kan spekulere så mye de vil. Det er også sexy å ha disse delene av forholdet helt for seg selv.

Spekulasjoner siden 2017

Romanserykter om de to skuespillerne begynte først å oppstå i 2017, da de ble sett sammen på Comic-Con. De bekreftet tilsynelatende at de var sammen da de i april 2018 ble sett kyssende i Paris. Deretter gjorde de sin rød løper-debut på Met-gallaen bare måneden etter.

Selv om de alltid var veldig lavmælte om forholdet sitt, ble de over tiden mer komfortable med å gi offentligheten noen innblikk i deres romanse. De delte bilder av hverandre og flørtet ofte i sosiale medier.

Da Reinhart fylte 22 år i fjor, delte Cole et vakkert toppløsbilde av kjæresten på Instagram.

Den unge stjernen sparte ikke på komplimentene, heller.

«Både bursdagen og gaven. Min lille «muse». Gratulerer med dagen, min kjære».

Hun delte også et bilde av hun og Sprouse på valentinsdagen tidligere i år, med følgende tekst:

«Du gjør meg veldig lykkelig. God Valentinsdag, min kjære.»

LES OGSÅ: Slakter kritikerne: - Et stort problem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer