Bradley Cooper og Irina Shayk:

- Brudd for stjerneparet

Går hver til sitt etter fire år.

BRUDD: Irina Shayk og Bradley Cooper har bestemt seg for å avslutte forholdet, ifølge People. Her avbildet i januar. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Irina Shayk og Bradley Cooper har bestemt seg for å avslutte forholdet, ifølge People. Her avbildet i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Bradley Coooper (44) og modellkjæresten Irina Shayk (33) går hver til sitt etter fire år. Det skriver kjendisnettstedet People.

En innsidekilde forteller at duoen nå prøver å finne ut hvordan de skal fordele omsorgsretten for datteren Lea (2), som kom til verden i 2017.

Verken Cooper eller Shayk har foreløpig kommentert bruddet.

Flyttet ut

De siste dagene har flere amerikanske medier skrevet at forholdet til de to stjernene går mot slutten. Page Six kunne nylig melde at duoen ikke har vært lykkelige på langt tid, og at de kun holdt sammen for sin to år gamle datters skyld.

Torsdag ettermiddag skrev Daily Mail at Shayk har flyttet ut av parets millionvilla i Pacific Pasilades, og nå skal det altså være over for godt.

FAR OG DATTER: Irina Shayk og Bradley Cooper har datteren Lea sammen. Foto: NTB Scanpix
FAR OG DATTER: Irina Shayk og Bradley Cooper har datteren Lea sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ting har for alvor begynt å kjølne mellom Bradley og Irina. De har ikke hatt det bra sammen på flere måneder og Irina fant ut at det ville være best om hun flyttet for seg selv, sa en kilde til The Sun.

- Det ser ikke ut til at de to vil vare så mye lenger som par, la kilden til.

Ifølge Page Six har Cooper og Shayk hatt trøbbel i forholdet siden oktober i fjor, og den gang fortalte en kilde at paret var ulykkelige sammen. Dette skal blant annet ha bunnet i duoens ulike interesser, da Shayk kjedet seg med kjæresten.

Bruddryktene begynte for alvor å svirre da Irina Shayk i mai dukket opp på Met-gallaen uten kjæresten.

ALENE PÅ LØPEREN: I 2018 poserte både Bradley Cooper og Irina Shayk for fotografene under Met-gallaen. I år dukket Shayk opp alene. Foto: NTB Scanpix
ALENE PÅ LØPEREN: I 2018 poserte både Bradley Cooper og Irina Shayk for fotografene under Met-gallaen. I år dukket Shayk opp alene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Privat par

Cooper og Shayk er kjent for å holde tett om hva som foregår på hjemmebane, og det er sjelden at de snakker om hverandre i intervjuer.

I februar fortalte modellen hvorfor i et intervju med Glamour.

- Jeg har mange venner som deler mye av privatlivet sitt med offentligheten på Instagram eller andre sosiale medier. Jeg beundrer dem og synes det er fantastisk, men det handler om personlige valg, sa hun, og la til:

- Siden jobben min krever at jeg er der ute, så har jeg bestemt meg for å ikke snakke om privatlivet mitt. Det er derfor det kalles privatliv. Det er noe som er ment for deg og familien, og det føler jeg meg fornøyd med.

Lady Gaga og Bradley Cooper har hovedrollene i den populære filmen «A Star Is Born» og på den 91. Oscar-utdelingen fremførte de sangen «Shallow» sammen - til stor applaus fra salen. Nå går spekulasjonene rundt hvorvidt Gaga og Cooper er mer enn bare gode venner. Vis mer

Romanserykter

Etter at storfilmen «A Star is Born», der Bradley Cooper spiller mot Lady Gaga (33), kom ut i fjor, oppsto det raskt romanserykter mellom de to hovedrolleinnehaverne i filmen.

Dette grunnet duoens gode kjemi, som kom frem både på kinolerretet - og også ved andre anledninger, som under Oscar-utdelingen.

Til tross for at Gaga i senere tid har avkreftet at det er noen romantiske følelser mellom henne og Cooper, kan det nå se ut til at de mange ryktene har satt en støkk i forholdet til skuespilleren og supermodellen - etter at bruddet deres er et faktum.

LES OGSÅ: - Hun ser rasende ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer