Bradley Cooper og Irina Shayk:

- Brudd for stjerneparet

Går hver til sitt etter fire år.

BRUDD: Irina Shayk og Bradley Cooper har bestemt seg for å avslutte forholdet, ifølge People. Her avbildet i januar. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Irina Shayk og Bradley Cooper har bestemt seg for å avslutte forholdet, ifølge People. Her avbildet i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Bradley Coooper (44) og modellkjæresten Irina Shayk (33) går hver til sitt etter fire år. Det skriver kjendisnettstedet People.

En innsidekilde forteller at duoen nå prøver å finne ut hvordan de skal fordele omsorgsretten for datteren Lea (2), som kom til verden i 2017.

Verken Cooper eller Shayk har foreløpig kommentert bruddet.

Flyttet ut

De siste dagene har flere amerikanske medier skrevet at forholdet til de to stjernene går mot slutten. Page Six kunne nylig melde at duoen ikke har vært lykkelige på langt tid, og at de kun holdt sammen for sin to år gamle datters skyld.

Torsdag ettermiddag skrev Daily Mail at Shayk har flyttet ut av parets millionvilla i Pacific Pasilades, og nå skal det altså være over for godt.

- Ting har for alvor begynt å kjølne mellom Bradley og Irina. De har ikke hatt det bra sammen på flere måneder og Irina fant ut at det ville være best om hun flyttet for seg selv, sa en kilde til The Sun.

- Det ser ikke ut til at de to vil vare så mye lenger som par, la kilden til.

Ifølge Page Six har Cooper og Shayk hatt trøbbel i forholdet siden oktober i fjor, og den gang fortalte en kilde at paret var ulykkelige sammen. Dette skal blant annet ha bunnet i duoens ulike interesser, da Shayk kjedet seg med kjæresten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer