Brudd for stjerneparet

Den hektiske timeplanen ble for mye for Rita Ora og Calvin Harris.

BRUDD: Calvin Harris og Rita Ora har valgt å avslutte forholdet. Foto: All Over Press
BRUDD: Calvin Harris og Rita Ora har valgt å avslutte forholdet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hip Hop-babe Rita Ora (22) og stjerne-DJ Calvin Harris (29) har det siste året vært et av musikkbransjen nye it-par, men nå har paret bestemt seg for å gå hvert til sitt.

Paret, som var sammen i ni måneder, offentliggjorde bruddet ved at Rita valgte å fjerne Calvin fra sin venneliste på Instagram.

- Det har vært tøft for både Calvin og Rita, men det har vært enda tøffere for dem å tilbringe tid sammen den siste tiden, sier en kilde til The Sun.

- Han er en populær og opptatt DJ og hun jobber med et nytt album og er i gang med innspillingen av «Fifty Shades of Grey». Calvin er mer privat enn det Rita er, noe som også har spilt en rolle. Han hadde vært lykkelig hvis han kunne ha møtt noen som ikke har noen relasjon til musikkindustrien, fortsetter kilden.

DJ: Calvin Harris er en suksessfull DJ, som blant annet har samarbeidet med Rihanna. I disse dager spiller han i USA. Foto: All Over Press
DJ: Calvin Harris er en suksessfull DJ, som blant annet har samarbeidet med Rihanna. I disse dager spiller han i USA. Foto: All Over Press Vis mer

Når paret først begynte å date ble de ofte fotografert tett omslynget på vei til og fra ulike eventer i London. De har hele tiden vært ærlige på at tiden ikke alltid strekker til, men har samtidig uttalt at de forsøker å gjøre det beste ut av det. Nå ser det ut til at den hektiske timeplanen likevel ble et for stort problem for stjerneparet.

Rita tar seg i kjølvannet av bruddet tid til å slappe av i solfylte omgivelser og dagen før bruddet ble kjent delte hun et sexy bikinibilde med sine følgere på Instagram. Kanskje var det for å minne Calvin på hva han nå går glipp av?

Rita Ora har tidligere vært sammen med Rob Kardashian (27), som ble slutt med ettersom hun angivelig skulle ha vært utro med hele 20 menn. Hun ble også bedt på date av Leonardo DiCaprio (39) under Cannes-festivalen i Frankrike i fjor.

LES OGSÅ:   Rita Ora var utro med Jonah Hill

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer