PÅ-OG-AV: Halsey og G-Eazy gjorde det slutt i juli, men fant tilbake til hverandre. Nå skal visstnok G-Eazy uttalt at han er singel igjen. Foto: NTB Scanpix
PÅ-OG-AV: Halsey og G-Eazy gjorde det slutt i juli, men fant tilbake til hverandre. Nå skal visstnok G-Eazy uttalt at han er singel igjen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Halsey og G-Eazy:

- Brudd for stjerneparet igjen

Skal ha flørtet med flere jenter.

Etter å ha datet i ett år, kunngjorde artisten Halsey (24) i juli at hun og kjæresten, rapperen Gerald Earl Gillum (29), bedre kjent under artistnavnet G-Eazy, hadde valgt å gå hver til sitt.

I 2017 ga duoen ut låten «Him & I», der de blant annet synger følgende:

«In the end, it's him and I».

Paret fant omsider tilbake til hverandre, men til tross for at låten ble en hit, var det vanskelig å opprettholde den søte musikken mellom de to artistene.

En kilde forteller nemlig til E! News at alt skal ha vært fint mellom de to den siste tiden, frem til da G-Eazy hadde en spillejobb i helgen.

- Han opptrådte på en fest i Los Angeles og flørtet med flere jenter, sier kilden og legger til:

- Han fortalte alle at han var singel og at han og Halsey alltid er av og på, men at det for tiden er slutt.

SAMMEN PÅ SCENEN: Halsey og G-eazy har lagde låta «Him & I» sammen i 2017. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN PÅ SCENEN: Halsey og G-eazy har lagde låta «Him & I» sammen i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Trengte tid fra hverandre

Forrige gang det ble slutt delte Halsey, som egentlig heter Ashley Nicolette Frangipane, et innlegg på Instagram der hun skrev at paret hadde bestemt seg for «å ta litt tid fra hverandre», og at hun ville bruke mer tid på karrieren.

- Vanligvis holder jeg slike ting privat, men med tanke på at vi er en del av offentligheten, føler jeg for å informere fansen min om dette. G-Eazy og jeg har bestemt oss for å ta litt tid fra hverandre. (...) Jeg ønsker ham alt godt. Takk for at dere respekterer privatlivets fred akkurat nå, skrev hun.

Omsider fant de tonen igjen, og tidligere denne måneden delte artisten et bilde av de to sammen. Bildet er tatt under årets American Music Awards.

View this post on Instagram

PROM 2018 @amas

A post shared by halsey (@iamhalsey) on

Det var også under en prisutdeling at forholdet deres ble kommentert for første gang. Under iHeartRadio Music Awards fortalte G-Eezy at de begynte å date sommeren 2017, ifølge People.

- Vi er samarbeidspartnere, vet du. Vi driver begge på med dette på et rimelig høyt nivå, og det er virkelig kult å kunne dele denne opplevelsen med personen du dater, sa han.

Datet norsk artist

For fire år siden hadde Halsey et forhold til norske Peder Losnegård (25), bedre kjent som Lido. De to var et par fra september 2014 til høsten 2015, og ga ut albumet «Badlands» sammen. Dette var Halseys debutalbum.

I et intervju med VG høsten 2015 fortalte hun at forholdet var noe som utviklet seg over tid etter hvert som de ble kjent med hverandre.

- De første fem gangene vi jobbet sammen, gjorde vi ingenting. Vi skrev ingen låter. Vi satt bare og snakket og ble kjent med hverandre.

EKS: Halsey hadde et forhold til den norske artisten Peder Losnegård, bedre kjent som Lido. Her er han avbildet med Gabrielle under Spellemannprisen for noen år siden. Foto: NTB Scanpix
EKS: Halsey hadde et forhold til den norske artisten Peder Losnegård, bedre kjent som Lido. Her er han avbildet med Gabrielle under Spellemannprisen for noen år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

G-Eazy har også vært på besøk i Norge, men av andre grunner enn dating. I mai spilte foran tusenvis av russ under Landstreffet i Stavanger. Men veien til Norge ble dramatisk. Dagen i forveien ble arrestert i Stockholm.

Pågrepet for vold og narkobruk

Den amerikanske rapperen holdt en konsert i den svenske hovedstaden, og senere på kvelden havnet han i bråk på et utested. Han ble senere pågrepet, og siktet for vold mot tjenestemann og for narkotikabruk.

Få dager etter delte rapperen et innlegg på Instagram der han beklaget hendelsen i Stockholm.

- Flau og unnskyldende når det gjelder hendelsen, men fremfor alt er jeg så takknemlig for at de lot meg gå, skrev han og fortsatte:

- Den villeste opplevelsen i livet mitt, en grusom kveld med mye uflaks og noen enda dårligere beslutninger. Men som jeg sa, jeg er takknemlig for å være en fri mann, tilbake på turné. Takk til alle som har støttet meg, jeg setter mer pris på det enn dere aner.

LES OGSÅ: - Gråt hele veien opp kirkegulvet

Disse tegnene avslører Meghan

Disse tegnene avslører Meghan

Familiedrøm til 17 millioner

Familiedrøm til 17 millioner

Slik hyller familien henne på 40-årsdagen

Slik hyller familien henne på 40-årsdagen

- Hun var helt knust i starten

- Hun var helt knust i starten

Avslører forventninger om forlovelse

Avslører forventninger om forlovelse

- Graviditeten var uventet og ekstremt vanskelig

- Graviditeten var uventet og ekstremt vanskelig

Kranglet om prisen. Nå selger hun sommerparadiset

Kranglet om prisen. Nå selger hun sommerparadiset

- Det var et ubehagelig øyeblikk, og alle så det

- Det var et ubehagelig øyeblikk, og alle så det

- Hun er rasende

- Hun er rasende

«Keeping up»-profilen bekreftet forholdet i Norge

«Keeping up»-profilen bekreftet forholdet i Norge

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255