Halsey og G-Eazy:

- Brudd for stjerneparet igjen

Skal ha flørtet med flere jenter.

PÅ-OG-AV: Halsey og G-Eazy gjorde det slutt i juli, men fant tilbake til hverandre. Nå skal visstnok G-Eazy uttalt at han er singel igjen. Foto: NTB Scanpix
PÅ-OG-AV: Halsey og G-Eazy gjorde det slutt i juli, men fant tilbake til hverandre. Nå skal visstnok G-Eazy uttalt at han er singel igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter å ha datet i ett år, kunngjorde artisten Halsey (24) i juli at hun og kjæresten, rapperen Gerald Earl Gillum (29), bedre kjent under artistnavnet G-Eazy, hadde valgt å gå hver til sitt.

I 2017 ga duoen ut låten «Him & I», der de blant annet synger følgende:

«In the end, it's him and I».

Paret fant omsider tilbake til hverandre, men til tross for at låten ble en hit, var det vanskelig å opprettholde den søte musikken mellom de to artistene.

En kilde forteller nemlig til E! News at alt skal ha vært fint mellom de to den siste tiden, frem til da G-Eazy hadde en spillejobb i helgen.

- Han opptrådte på en fest i Los Angeles og flørtet med flere jenter, sier kilden og legger til:

- Han fortalte alle at han var singel og at han og Halsey alltid er av og på, men at det for tiden er slutt.

Trengte tid fra hverandre

Forrige gang det ble slutt delte Halsey, som egentlig heter Ashley Nicolette Frangipane, et innlegg på Instagram der hun skrev at paret hadde bestemt seg for «å ta litt tid fra hverandre», og at hun ville bruke mer tid på karrieren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer