Channing Tatum og Jessie J:

- Brudd for stjerneparet - igjen

Lykken skulle være kortvarig også denne gangen .

AV OG PÅ: På ett og et halvt år skal Jessie J og Channing Tatum ha rukket å gjøre det slutt to ganger. Foto: NTB scanpix
AV OG PÅ: På ett og et halvt år skal Jessie J og Channing Tatum ha rukket å gjøre det slutt to ganger. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Magic Mike»-stjernen Channing Tatums (39) kjærlighetsliv er nok en gang viet spalteplass i tabloidmediene.

Gjenforeningen med sanger Jessie J (32), eller Jessica Ellen Cornish som hun egentlig heter, skulle angivelig vise seg å være av det korte slaget.

De to ble et par i oktober 2018, seks måneder etter bruddet med Tatums ekskone Jenna Dewan. Ett år senere begynte bruddryktene å florere, og paret delte kort tid etter innlegg i sosiale medier som tydet på at de begge tok bruddet tungt.

Delte kjærlighetserklæring

Tatum og Cornish klarte imidlertid ikke å holde seg unna hverandre, og bare en måned senere ble de sett sammen igjen.

Gjenforeningen bekreftet de selv i sosiale medier, og de dukket også opp offentlig for første gang som et par.

- Jeg elsker deg så mye, baby. Måten du elsker meg på, og måten jeg elsker deg på, og måten vi føler det er det eneste som betyr noe, skrev Cornish på Instagram for rundt tre måneder siden.

Men heller ikke denne gangen skal kjærligheten ha holdt, skriver People.

- Best å gå videre

Ifølge en kilde magasinet har snakket med er det nå slutt igjen.

- De brydde seg nok om hverandre til å forsøke igjen, men innså at det var best å gå videre, sier vedkommende.

- Det er helt vennskapelig, fortsetter kilden, som ikke er navngitt.

Verken Tatum eller Cornish har uttalt seg om det angivelige bruddet.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Det faller ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

I november i fjor ble skilsmissen mellom Tatum og Dewan endelig ferdigstilt. Paret møttes i 2006, giftet seg i 2009, og sammen har de datteren Everly Tatum (6). Først i januar i år ble de enige om barnefordelingen, og de har nå delt omsorg datteren.

Ble foreldre

Dewan er på sin side lykkelig forelsket i kjæresten Steve Kazee (44). Hun ble gravid kort tid etter bruddet med Tatum, og i mars kunne hun og Kazee ønske sitt første sammen barn velkommen.

Dewan avslørte på Instagram at de hadde fått en gutt - Callum Michael Rebel Kazee.

I midten av februar delte paret, som ble koblet til hverandre for første gang i slutten av 2018, nyheten om en forlovelse med følgerne sine i sosiale medier.

«Et helt liv til å elske og vokse sammen med deg. Du har hjertet mitt», skrev Jenna Dewan til et bilde på Instagram den gang - der man tydelig kunne se en forlovelsesring.

LES OGSÅ: Kom med privat avsløring foran publikum og kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer