Emma Roberts and Garrett Hedlund:

Brudd for stjernepar

Ett år etter at Emma Roberts og Garrett Hedlund fikk sitt første barn, skal kjærligheten ha tatt slutt.

BRUDD: Kort tid etter at Emma Roberts og Garrett Hedlund fikk sitt første barn, skal paret ha gått fra hverandre. Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/NTB
BRUDD: Kort tid etter at Emma Roberts og Garrett Hedlund fikk sitt første barn, skal paret ha gått fra hverandre. Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I 2019 ble Emma Roberts (30) for første gang observert med skuespillerkollega Garrett Hedlund (37), og romanseryktene spredte seg i Hollywood.

Roberts og Hedlund har selv aldri bekreftet forholdet.

ROMANSERYKTER: Etter å ha blitt observert sammen, skal romanseryktene ha florert. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB
ROMANSERYKTER: Etter å ha blitt observert sammen, skal romanseryktene ha florert. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB Vis mer

Året etter florerte det av overskrifter hvor flere amerikanske medier hevdet at duoen ventet sitt første barn sammen. Det var Us Weekly som gikk ut med nyheten om graviditeten først.

Roberts mor, Kelly Cunningham, bekreftet graviditeten i kommentarfeltet på Instgram, der en fan lurte på om stjernedatteren ventet barn.

«Kelly, er Emma gravid?» spurte en nysgjerrig følger, hvor Hollywood-stjernens mor svarte følgende:

«Ja», etterfulgt av en emoji formet som et hjerte.

BEKREFTET: Emma Roberts mor var kjapp til å bekrefte nyheten om at dattera venter sitt første barn. Foto: Skjermdump fra Instagram
BEKREFTET: Emma Roberts mor var kjapp til å bekrefte nyheten om at dattera venter sitt første barn. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Det kan tenkes at datteren ikke var fornøyd med morens ærlighet, for kort tid etter var Cunninghams profil borte.

Tøff periode

Nå skal imidlertid kjærligheten tatt slutt for Roberts og Hedlund, ifølge kilder til People. Det skal ha skjedd for noen uker siden etter en tøff periode for paret.

Nyheten om bruddet kom kort tid etter feiringen av sønnen Rhodes ettårsdag.

Lille Rhodes ble født i desember 2020.

«Takk 2020, for å ha gjort en ting riktig. Vårt sterke lys, Rhodes Roberts Hedlund», skrev Roberts på Instagram en måned etter at sønnen kom til verden, under et bilde av henne selv og sønnen.

Rhodes er både Roberts og Hedlunds første barn.

SLUTT: Influenser Sara Emilie Tandberg og samboeren Robin flytter fra hverandre etter nesten ti år som kjærester. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

Endret tankesettet

Tidligere har en kilde fortalt People at Hedlund «virkelig gjorde en innsats» for å støtte kjæresten da sønnen kom til verden midt i coronapandemien.

- Garrett prøvde sitt beste etter at Emma hadde født. Han sørget for at huset deres var fylt med ting som Emma likte og trengte, så hun følte seg komfortabel. Hun har akkurat begynt å komme tilbake til en mer "normal" rutine, skal en kilde nær paret ha sagt.

Roberts har tidligere åpnet seg om hvordan tankesettet hennes forandret seg da hun ble mor, og at hun ble mer opptatt av å leve miljøvennlig. Det fortalte hun i et intervju med People i juli i fjor.

- Før opererte jeg i verden på egen hånd, og jeg tenkte bare på hva som er riktig for meg. Når du får barn tenker man: «Vent, hvor gammel kommer han til å bli om året 2050? Jeg ønsket definitivt å lære mer om hva jeg burde gjøre.

LES OGSÅ: Angelina Jolie:- De har møttes noen ganger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer