Daisy Edgar-Jones fra «Normal People»:

- Brudd for stjernen

Skuespilleren skal ha blitt singel.

- BRUDD: Skuespiller Daisy Edgar-Jones og kjæresten skal ha gått hver til sitt. Her er hun derimot avbildet sammen med motspiller Paul Mescal i en scene fra suksessen «Normal People». Foto: Pa Photos / NTB Scanpix
- BRUDD: Skuespiller Daisy Edgar-Jones og kjæresten skal ha gått hver til sitt. Her er hun derimot avbildet sammen med motspiller Paul Mescal i en scene fra suksessen «Normal People». Foto: Pa Photos / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV-serien «Normal People» var i fjor på «alles» lepper, og de to hovedpersonene, spilt av Daisy Edgar-Jones (22) og Paul Mescal (25), fikk massiv oppmerksomhet for sine skuespillerprestasjoner.

Serien har blitt rost opp i skyene for hvordan den behandler de to 18-åringenes forelskelse og begjær. Det handler om klasseforskjeller og sosialt utenforskap, men seriens mange sexscener er trolig det som vakte mest oppsikt.

På privaten har imidlertid Daisy Edgar-Jones vært i et forhold med Tom Varey (29). De to møttes under innspillingen av filmen «Pond Life» i 2018.

Nå skal det imidlertid ha blitt slutt mellom de to skuespillerne. Det avslører en kilde til The Sun.

NORMAL PEOPLE: Serien «Normal people» ble en stor snakkis, men det var imidlertid en detalj som fansen fikk totalt oppheng i. Video: Rød Løper Vis mer

Vil fokusere på karrieren

Paret skal ha bodd sammen i London under lockdown, men Edgar-Jones skal ha flyttet ut for bare noen måneder siden. Ifølge The Sun har hun flyttet hjem til foreldrene sine nord i London.

SINGEL IGJEN?: Daisy Edgar-Jones og Tom Varey skal ha gjort det slutt Foto: Joel Ryan / Invision / NTB
SINGEL IGJEN?: Daisy Edgar-Jones og Tom Varey skal ha gjort det slutt Foto: Joel Ryan / Invision / NTB Vis mer

- De kom veldig godt overens under lockdown i fjor, men de er begge unge og lidenskapelige for å følge karrieren. Daisy har blitt oversvømmet med muligheter og føler at hun må sette dem først. Tom er også dedikert til skuespill og ønsker det beste for dem begge, forklarer kilden.

OVER OG UT: Tom Varey og Daisy Edgar-Jones skal ha gjort det slutt. Her er Varey avbildet i 2016. Foto: Dan Wooller / Rex / NTB
OVER OG UT: Tom Varey og Daisy Edgar-Jones skal ha gjort det slutt. Her er Varey avbildet i 2016. Foto: Dan Wooller / Rex / NTB Vis mer

- De var lei seg for at de ikke klarte å få det til å fungere, men de er fremdeles nære hverandre og det er ingen dårlig stemning mellom dem.

Hittil har ingen av dem uttalt seg om det angivelige bruddet.

Som nevnt var det flere hete sexscener mellom rollene til Daisy Edgar-Jones og Paul Mescal i «Normal People», noe som trolig ikke har vært så kult å se for førstnevntes kjæreste.

NORMALT: NRK-serien «Normal people» har høstet mye skryt, både i inn- og utland. Og det er ikke uten grunn. Video: HULU/Rød Løper Vis mer

Under en episode av podkasten« How to Fail with Elizabeth Day», uttalte 21-åringen seg om kjærestens reaksjon på sexscenene.

- Kjæresten min var fantastisk, det er virkelig en vanskelig ting å se på. Han elsker serien, takk og lov. Det er noe jeg er veldig lettet over, men det var et øyeblikk i en episode hvor han utbrøt: «Åh, dette er litt rart!». Da måtte vi alle innrømme at det var rart, og så var det greit, sa hun i podkasten, ifølge Hello! Magazine.

Røpet hemmelig kjæreste

Under innspillingen av «Normal People» var det bare Edgar-Jones som hadde kjæreste av hun og Paul Mescal. Det ble derfor lenge spekulert på Mescals kjærlighetsliv, og det dukket blant annet opp rykter om at han var i et forhold med den amerikanske sangeren Phoebe Bridgers (26).

I november i fjor røpet imidlertid Mescal at han ikke var ledig på markedet. Det kom frem i et intervju med GQ Magazine, hvor han kalte sin utkårede en «livredder». Han ønsket imidlertid ikke å avsløre hvem hans nye kjæreste er.

HEMMELIG: I januar slapp Adrian Sellevoll låta «Vise deg verden». Låta er en kjærlighetserklæring til hans hemmelige kjæreste. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

I intervjuet snakket han derimot kjærlig om kjæresten og forklarte hvordan hun var der for ham da han styrtet inn i rampelyset.

- Å ha noen å lene seg på gjennom en så gal tid har vært uvurderlig, virkelig. Jeg vet ikke hvordan jeg ville vært uten henne, sa han til magasinet.

Før han fant kjærligheten innrømmet «Normal People»-stjernen at han håpet å finne kjærligheten så fort lockdown ble opphevet.

IKKE SINGEL: I november i fjor ble det kjent at Paul Mescal hadde funnet kjærligheten. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
IKKE SINGEL: I november i fjor ble det kjent at Paul Mescal hadde funnet kjærligheten. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer

- Ja, jeg gleder meg absolutt til å date igjen. Jeg prøver å ikke tenke på hvor annerledes det kommer til å være nå som folk har sett «Normal People», sa han da han gjestet podkasten «Grand Mam», ifølge den irske avisen Independent.

- Jeg prøver å ikke tenke på at det er rart, vi har vært i lockdown i flere måneder og jeg har ikke hatt mulighet til å møte noen nye eller være intim med noen, la han til.

LES OGSÅ: Ny flamme etter sjokkbruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer