Brudd for Steve-O og Kat Von D

Kjærligheten tok slutt etter bare tre måneder.

KORTVARIG LYKKE: Steve-O og Kat Von D har gått hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
KORTVARIG LYKKE: Steve-O og Kat Von D har gått hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I november i fjor begynte ryktene å svirre om at «Jackass»-stjernen Steve-O (41) og den kjente tatovøren Kat Von D (34), fra TV-serien «LA Ink», hadde blitt kjærester.

Måneden etter bekreftet de forholdet da Steve-O deklarerte sin kjærlighet for Kat Von D på Instagram med et søtt bilde av dem sammen, og følgende tekst:

«Jeg vet at det er helt vilt at jeg ble en edru, hybridbil-kjørende, dyreelskene veganer som er skikkelig fan av meditering, men det er jeg veldig glad for. Noe jeg er enda mer glad for er at jeg får tilbringe så mye tid med den sjokkerende vakre og fantastisk talentfulle kvinnen som også elsker akkurat de samme tingene som meg».

Nå, litt over tre måneder senere, er forholdet over, bekrefter flere kilder til Entertainment Tonight.

Begge TV-stjernene har fjernet alle bilder av hverandre på sosiale medier, men det er foreløpig ukjent hva som er årsaken til bruddet.

Saken fortsetter under bildet.

SLUTT: Etter at Steve-O og Kat Von D stod frem som kjærester delte de ofte bilder og kjærlighetserklæringer på Instagram og Twitter med fansen.  Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Etter at Steve-O og Kat Von D stod frem som kjærester delte de ofte bilder og kjærlighetserklæringer på Instagram og Twitter med fansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Trøblete kjærlighetsliv

Steve-O var tidligere sammen med den italienske modellen og George Clooneys eks-kjæreste Elisabetta Canalis (37).

Kat Von D har ikke hatt så mye hell i kjærligheten de siste årene.

Fra 2010 til 2011 var hun forlovet med Sandra Bullocks eksmann, Jesse James (46). Forholdet tok slutt da det ble kjent at han skal ha vært utro mot henne med hele 19 kvinner.

Etter Jesse var hun kjæreste med Motörheads «Lemmy» Kilmister (68) og rapperen David Peter Meads (33) alias «Scroobius Pip» før hun forovet seg med DJ Deadmau5 (34).

Duoen hadde lenge et av-og-på forhold, som var preget av utroskapsrykter, før de gikk hver til sitt i 2013. Etter bruddet trøstet Kat Von D seg med komikeren og Drew Barrymores eksmann, Tom Green (44).

EKSENE: Mens Kat Von D var forlovet med Sandra Bullocks eksmann, Jesse James, har Steve-O vært sammen med George Clooneys eks-kjæreste Elisabetta Canalis. Foto: NTB Scanpix/Splash
EKSENE: Mens Kat Von D var forlovet med Sandra Bullocks eksmann, Jesse James, har Steve-O vært sammen med George Clooneys eks-kjæreste Elisabetta Canalis. Foto: NTB Scanpix/Splash Vis mer

LES OGSÅ: Dette Steve-O-stuntet ble for mye for politiet