Øyunn Krogh og Levi Try:

Brudd for «Sommerhytta»-vinnere

TV-profilene har valgt å avslutte forholdet.

SLUTT: Levi Try og Øyunn Krogh har valgt å gå hvert til sitt. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
SLUTT: Levi Try og Øyunn Krogh har valgt å gå hvert til sitt. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det norske folk fikk bli kjent med paret Øyunn Krogh (26) og Levi Try (24) som deltakere på TV 2-programmet «Sommerhytta», som de også gikk seirende ut av.

I tillegg har man blitt invitert hjem til kjæresteparet i «Sofa», og sett Krogh stå igjen med andreplassen i forrige sesong av «Farmen kjendis».

DISKUSJON: Øyunn Krogh og Levi Try er gald i å diskutere. Video: Se og Hør Vis mer

I juni kunne de dele den gledelige nyheten om at de hadde tatt forholdet ett steg videre, og kjøpt leilighet i hovedstaden sammen.

Nå har imidlertid paret valgt å gå hvert til sitt. Det røper Krogh på Instagram.

«Levi og jeg har bestemt oss for å gå fra hverandre», skriver hun under bildet av de to. Realityprofilen understreker samtidig at de fremdeles har kjærlighet for hverandre.

«Vi er fremdeles utrolig glad i hverandre og skilles som venner».

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Øyunn Krogh og Levi Try, forløpig uten hell.

Try har postet det samme bildet og teksten på sin Instagram.

«SOMMERHYTTA»: Øyunn Krogh og Levi Try vant «Sommerhytta», men ikke uten å støte på problemer på veien. Video: TV 2 «Senkveld med Helene og Stian» ser du fredag kl. 22.15 på TV 2 og TV 2 Sumo Vis mer

Slik møttes de

Tidligere i år lettet Krogh på sløret om hvordan hun møtte Try i podkasten «G-punktet».

Det hele startet med at Try tok kontakt med henne på Instagram, og spurte rett ut om de kunne møtes for noen øl dagen etter.

I podkasten fortalte Krogh hvor bra det passet at han kom inn i livet hennes på det tidspunktet, og til Se og Hør kunne hun den gangen fortelle hvor godt hun likte at han var rett på sak.

TILBAKE: Fjorårets vinnere Levi Try og Øyunn Krogh er tilbake på «Sommerhytta», og dette sier de om deltakerene. Video TV 2 Vis mer

- Jeg har vært på ganske mange dater. Etter hvert blir man klar over hva man ikke er på utkikk etter. Han hadde ingenting av det.

Kjøpte leilighet sammen

Overfor Se og Hør kunne paret i juni fortelle om hvordan det var å ta det store steget inn i «voksenlivet», da de kjøpte leilighet sammen.

- Det føles egentlig ganske surrealistisk, selv om det har ligget i kortene lenge, så er det likevel veldig rart å for første gang i livet sitt eie en leilighet, røpte Krogh den gangen.

I tillegg til leiligheten på Grønland i Oslo, er eksparet eiere av en hytte lokalisert på idylliske Lyseren, som de har tilbrakt mye tid på.

FREKT SPØRSMÅL: I disse dager er Øyunn Krogh ambassadør for Reality Awards som skal arrangeres i september. Nylig sto hun på rød løper og intervjuet en lattermild Tone Damli. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

LES OGSÅ: Slik gikk det med realityparene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer