SINGEL IGJEN: Zachary Quinto fotografert i New York mandag denne uken. Foto: All Over Press
SINGEL IGJEN: Zachary Quinto fotografert i New York mandag denne uken. Foto: All Over PressVis mer

Brudd for skuespillerparet

Zachary Quinto og Jonathan Groff går hvert til sitt.

SEOGHØR.NO: Heroes-stjernen Zachary Quinto (36) og skuespillerkjæresten Jonathan Groff (28) har gått fra hverandre etter nesten ett år som kjærester.

Paret begynte å date i september i fjor, og skal ha vært uadskillelige siden. Men ifølge UsMagazine var den store avstanden mellom dem, og det faktum at de hadde fullbooket timeplan på hver sin side av landet.

- Det at Zach har vært mye borte på filminnspilling har tæret på forholdet, og nå skal han på nytt dra til New York for å spille i et nytt stykke. De elsket hverandre veldig høyt, så bruddet var ikke lett. Men det var et vennskapelig brudd.

Quinto er kjent fra TV-serier som «Heroes» og «24», og spilte i 2009 i filmen «Star Trek Into Darkness».

Groff på sin side har spilt i Broadway-musikalen «Spring Awakening», som han i 2007 ble Tony-nominert for, og har hatt gjesteroller i TV-serier som «One Life to Live» og «Glee».

I sistnevnte serie utviklet Groff et nært vennskap med «Glee»-stjernen Lea Michele (26), og da sjokknyheten om at Leas kjæreste, og deres felles «Glee»-kollega Cory Monteith (31) døde av en overdose forrige helg fløy 28-åringen sporenstreks til Los Angeles for å støtte venninnen i den tunge tiden.

Zachary Quinto sto frem som homofil høsten 2011.

LES OGSÅ: - Alle menn elsker hvite rumper