KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: J.R Martinez og Diana Gonzalez-Jones har gått hver til sitt. For 11 år siden fikk Martinez alvorlige brannskader over 34 % av kroppen mens han tjenestegjorde i Irak.
 Foto: All Over Press
KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: J.R Martinez og Diana Gonzalez-Jones har gått hver til sitt. For 11 år siden fikk Martinez alvorlige brannskader over 34 % av kroppen mens han tjenestegjorde i Irak. Foto: All Over PressVis mer

Brudd for «Skal vi danse»-stjernen

Bare 1 1/2 år etter at de ble foreldre for første gang skal forholdet være historie.

SEOGHØR.NO: I mai 2012 strålte skuespiller og krigsveteran J.R. Martinez (30) og kjæresten Diana Gonzalez-Jones av lykke da de fikk datteren Lauryn Anabelle Martinez.

Nå er det slutt, melder RadarOnline.com.

- J.R kalte teamet sitt inn til et møte 30. desember for å diskutere hvordan de skulle håndtere saken i media. De snakket ikke om årsaken til bruddet, men mer om hvordan dette ville påvirke J.Rs image, sier en kilde til nettstedet.

Nylig postet 30-åringen, som gjorde stor suksess i amerikanske «Dancing With The Stars» i 2011, en kryptisk beskjed på Facebook:

- Folk forandrer seg. Det er en del av livet. Men noen ganger er det lettere å holde fast ved minnene om hvordan de en gang var og ikke hvordan de har endt opp med å bli.

Martinez møtte Gonzalez-Jones da han i 2008 fikk en rolle i såpeserien «All My Children», og har de siste årene vært et hett navn i rampelyset i USA.

LES OGSÅ: - Tori Spelling raser ned i vekt etter utroskapen